Băsescu participă, miercuri şi joi, la Summit-ul UE-Africa

Băsescu participă, miercuri şi joi, la Summit-ul UE-Africa

Preşedintele Traian Băsescu participă, miercuri şi joi, la Bruxelles, la lucrările Summit-ului UE-Africa, informează un comunicat de presă al Administraţiei Prezidenţiale.

Traian Băsescu (Imagine: Andreea Alexandru/Mediafax Foto)

Preşedintele va susţine miercuri, la ora 10.15, o declaraţie de presă pe Aeroportul Internaţional "Henri Coandă" din Otopeni, iar la ora 15.00 (ora României) are loc primirea oficială, la Bruxelles, de către preşedintele Consiliului European, Herman Van Rompuy, şi de către preşedintele Uniunii Africane, Mohamed Ould Abdel Aziz, şi fotografia oficială.

De la ora 15.30 (ora României), are loc participarea la Sesiunea de deschidere a Summitului Uniunea Europeană - Africa, iar de la ora 16.00 (ora României), este programată participarea la Sesiunea de lucru "Peace and Security" a Summitului Uniunea Europeană - Africa.

De la ora 18.00 (ora României), este programată participarea la Sesiunea de lucru "Prosperity" a Summitului, iar la ora 19.30 (ora României), participarea la fotografia oficială. De la ora 20 (ora României), Băsescu va participa la Dineul şefilor de stat şi de guvern.


Preşedintele are programată, joi, la ora 11.00 (ora României), participarea la Sesiunea de lucru "People" a Summitului Uniunea Europeană - Africa, iar de la ora 13.00, va avea loc Sesiunea de închidere a Summitului Uniunea Europeană - Africa. De la ora 13.40 (ora României), este programată o declaraţie de presă, iar de la ora 16.00 (ora României), participarea la recepţia oferită de Majestatea Sa Regele Philippe al Regatului Belgiei.

Sursa: mediafax.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Articol dubios despre România apărut în presa de la Budapesta...

2 Ce se întâmplă în China?

3 Sfidare fără precedent / Kazahstanul a vândut Statelor Unite 81 de avioane militare de fabricație sovietică, prin intermediul unor firme offshore!

4 VIDEO Cum a întâmpinat-o Ion Iliescu pe prima procuroare care cercetează Mineriada din 1990

5 „Era imposibil de dresat” / Posibilul vicepreședinte al lui Donald Trump recunoaște că și-a ucis câinele