Băsescu pe Facebook: Propun ca în brandul de țară să fie un bou. Cu siguranță, ministrul ar fi reprezentat mai bine...

Băsescu pe Facebook: Propun ca în brandul de țară să fie un bou. Cu siguranță, ministrul ar fi reprezentat mai bine...

Băsescu e în formă: Propun ca în brandul de țară să fie un bou. Cu siguranță, ministrul ar fi reprezentat mai bine...

Ce a scris fostul președinte pe Facebook:

„Să râdem cu Ministrul Turismului
Ministrul Turismului s-ar gândi să schimbe brandul de ţară pentru turism. Foarte bine, este oricând loc de mai bine. Problema este că ministrul ar vrea să fim reprezentaţi de Mioriţa, o baladă tristă, adică de o oaie sau eventual de cei trei ciobani care se omoară între ei.
Sunt convins că, dacă în loc de oaie s-ar pune un bou, cu siguranţă, ministrul ar fi foarte bine reprezentat.”

PSD vrea să înlocuiască frunza Udrei cu oaia lui Daea în brandul turistic al României. Turoperatorii critică și ironizează intenția. Ministrul Turismului, Mircea Dobre, i-a anunțat săptămâna trecută pe oamenii de afaceri din domeniu că și-a propus să schimbe brandul turistic al României, urmând să înlocuiască celebra frunză a Elenei Udrea cu o oaie, pentru a construi imaginea turistică țării în jurul legendei Miorița. Turoperatorii dezaprobă schimbarea brandului, spunând că în turism sunt probleme mult mai importante de rezolvat, și ironizează ideea de a înlocui frunza cu o oaie, a dezvăluit Profit.ro. În ultima perioadă, ministrul Agriculturii, Petre Daea, acompaniat de șeful PSD, Liviu Dragnea, a avut mai multe luări de poziție despre importanța oii și lânei de oaie.




Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 Dorel Vișan, premiat de Masonerie pentru prezența la Moscova...