Bebeluș salvat ca prin minune după o operație riscantă. Cum a ajuns un ac de cusut să-i străpungă inima

Bebeluș salvat ca prin minune după o operație riscantă. Cum a ajuns un ac de cusut să-i străpungă inima

O minune! Asta au spus medicii chinezi după o operație complicată pe inima unei bebeluș de 5 luni. Cordul copilului fusese străpuns de un ac de cusut, pe care, se presupune, acesta l-a înghițit accidental.

Operația pentru îndepărarea acului a fost un succes FOTO pixabay.com

Un ac de broderie a fost găsit în inima unui bebeluș de cinci luni după ce micuțul a început să aibă convulsii acasă.

Părinții îngrijorați au dus copilul de urgență la spital, în momentul în care au văzut că acesta a început să tremure incontrolabil și să-și piardă cunoștința. La spital, bebelușul a continuat să aibă convulsii, iar medicii au efectuat imediat o serie de verificări. După ce au făcut o radiografie, salvatorii au fost uimiți când au văzut un ac de broderie de 4 cm care străpungea inima copilului, relatează Mirror .

Acul a pătruns prin peretele stomacului bebelușului și a străpuns ventriculul stâng al inimii, potrivit Spitalului de Copii Xi'an din provincia Shaanxi, China. Medicii l-au dus de urgență pe copil în sala de operație și au scos cu succes acul.

Părinții copilului au declarat că nu au idee cum a ajuns acul în corpul fiicei lor. Se crede că acul a fost înghițit accidental de copil și a ajuns să străpungă ventriculul stâng prin peretele stomacului.

Ac în penisul unui băiat

În septembrie anul trecut, medicii chinezi au fost uimiți după ce au făcut o descoperire înfiorătoare în timpul unei radiografii la penisul unui băiețel. Ei l-au examinat pe pacientul de 11 ani care se chinuia să urineze și au descoperit că un ac de acupunctură i-a fost împins în tubul vezicii urinare.

La început nu au putut să explice durerea băiatului, motiv pentru care acesta a fost trimis pentru o radiografie la Spitalul de Copii Jiangxi din provincia Jiangxi. După investigații amănunțite, medicii au fost șocați să descopere că băiatul avea un ac de 8 cm introdus în penis .

Medicii l-au interogat pe băiat și acesta a recunoscut că și-a introdus el acul în uretră „pentru că se plictisise” și a vrut să descopere dacă este posibil.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 Rusia susține că Kim Jong-un va fi asasinat

5 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?