Benzema, primele fotografii alături de arabii care l-au „îngropat“ în bani: Francezul a semnat contractul

Benzema, primele fotografii alături de arabii care l-au „îngropat“ în bani: Francezul a semnat contractul

Francezul Karim Benzema, fost căpitan al Realului, a fost prezentat oficial, marţi seara, de Al-Ittihad Jeddah, noul său club din Arabia Saudită, cu care a semnat un contract pe trei ani, până în 2026.

"Sunt nerăbdător să vă văd la Jeddah", a spus Benzema în limba arabă, într-o înregistrare video difuzată de Al-Ittihad, care a cucerit în acest sezon titlul de campioană în liga saudită.

"Sunt încântat să descopăr o nouă ligă de fotbal, într-o altă ţară. Am fost norocos să realizez lucruri incredibile în cariera mea şi să realizez tot ce pot în Spania şi Europa. Acum simt că este momentul potrivit pentru o nou provocare şi un nou proiect", a precizat fotbalistul francez într-un comunicat difuzat de noul său club.

FOTO: Ittihad - FC / Facebook.com

FOTO: Ittihad - FC / Facebook.com

"Al-Ittihad are o istorie uimitoare, fani incredibil de pasionaţi şi ambiţii mari în fotbal, de a fi o forţă în Asia după câştigarea ligii", a adăugat atacantul.

Câştigător al Balonului de Aur în 2022, Karim Benzema s-a despărţit de Real Madrid după 14 sezoane în care a cucerit în total 25 de trofee: cinci Ligi ale Campionilor, cinci Cupe Mondiale ale Cluburilor, patru Supercupe ale Europei, patru titluri de campion al Spaniei, trei Cupe şi patru Supercupe ale Spaniei.

Fotbalistul francez, în vârstă de 35 de ani, a disputat în total 648 de meciul în tricoul echipei spaniole şi a înscris 354 de goluri, fiind al doilea marcator din istoria lui Real Madrid, după portughezul Cristiano Ronaldo (450 de goluri), care evoluează la rândul său în Arabia Saudită, la rivala Al-Nassr.

FOTO: Ittihad - FC / Facebook.com

FOTO: Ittihad - FC / Facebook.com

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Multe națiuni occidentale ar trebui să ia în serios această declarație...

2 Când vom circula pe Autostrada Transilvania? Problemele de mobilizare ale UMB dau estimările peste cap

3 Rusia, oameni buni...

4 Misteriosul mesaj al lui Valeri Zalujnîi, la 3 luni după ce a fost dat afară de la conducerea armatei ucrainene

5 VIDEO Imagini greu de privit cu patronul chinez și angajații săi africani...