Biden anunţă că va merge în Texas "în următoarele zile"

Biden anunţă că va merge în Texas "în următoarele zile"

Preşedintele american Joe Biden a anunţat miercuri că se va deplasa în Texas, locul unui atac armat îngrozitor, împreună cu soţia sa "în zilele următoare", notează AFP.

"Jill şi cu mine vom merge în Texas în următoarele zile pentru a întâlni cu familiile şi pentru a le spune că avem o idee, doar o idee, despre durerea lor şi, sperăm, să aducem puţin sprijin unei comunităţi aflate în stare de şoc, îndoliate", a indicat de la Casa Albă liderul democrat.

Nouăsprezece elevi şi doi adulţi au fost ucişi marţi de un adolescent de 18 ani care a deschis focul în şcoala primară Robb din Uvalde , statul Texas, unde învaţă copii între 7 şi 10 ani. Potrivit autorităţilor, suspectul, identificat ca Salvador Ramos, cetăţean american, a început prin a-şi împuşca bunica, aceasta supravieţuind, după care a fugit cu maşina până în apropierea şcolii unde a deschis focul şi a sfârşit prin a fi doborât aparent de poliţie. Motivul faptelor sale nu este deocamdată clar. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 De citit...

3 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

4 VIDEO Imagini apocaliptice în Grecia...

5 Dezvăluiri înfiorătoare despre insula pe care britanicii au desfășurat experimente secrete și șocante