Biden nu a cerut o ''schimbare de regim'' în Rusia (Casa Albă)

Biden nu a cerut o ''schimbare de regim'' în Rusia (Casa Albă)

Preşedintele american Joe Biden, care a declarat sâmbătă în cursul unui discurs la Varşovia că omologul său rus Vladimir Putin ''nu ar trebui să rămână la putere'', nu a cerut o ''schimbare de regim'' în Rusia, a precizat un oficial al Casei Albe, relatează AFP.

''Ceea ce a vrut să spună preşedintele este că Putin nu poate fi autorizat să exercite o putere asupra vecinilor săi sau asupra regiunii. Nu vorbea despre puterea lui Putin în Rusia, nici despre o schimbare de regim'', a spus oficialul.

Preşedintele rus Vladimir Putin nu poate rămâne la putere şi războiul său împotriva Ucrainei este un eşec strategic pentru Moscova, a declarat sâmbătă, la Varşovia, preşedintele american Joe Biden, notează Reuters.

''Pentru numele lui Dumnezeu, acest om nu poate rămâne la putere'', a declarat Biden în prezenţa unei mulţimi de oameni la Varşovia. Biden a apreciat că războiul Rusia-Ucraina, acum în a doua lună, a unit Occidentul, adăugând că NATO este o alianţă defensivă care nu a căutat niciodată dispariţia Rusiei.AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

3 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

4 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…