Birchall a rămas cu colții înfipți în gâtlejul Proastei! Nou atac după minciunile sfruntate de marți

Birchall a rămas cu colții înfipți în gâtlejul Proastei! Nou atac după minciunile sfruntate de marți

Birchall a rămas cu colții înfipți în gâtlejul Proastei! Nou atac după minciunile sfruntate de marți.
 
Fostul ministru al Justiţiei, Ana Birchall, o atacă, miercuri, pe Viorica Dăncilă, după ce candidatul PSD a spus că nu îşi asumă intervenţiile în justiţie. „Acum câteva zile, doamna Dăncilă spunea că nu ştie la ce fac referire. Cumva acum a început, brusc, să-şi amintească?”, spune Birchall.  Săptămâna trecută, după ce a fost exclusă din partid, Ana Birchall prezenta o listă lungă cu temele de interes major pentru PSD în justiție.

„Aseară doamna Dăncilă afirma cu nonşalanţă şi tupeu maxim: <Nu îmi asum aceste lucruri. Nu aţi văzut premierul Viorică Dăncilă cu un asalt asupra justiţiei. [...] Nu am intervenit niciodată în justiţie. Când ministrul Justiţiei a încercat să intervină, am corectat acest lucru>. Acum câteva zile, doamna Dăncilă spunea că nu ştie la ce fac referire. Cumva acum a început, brusc, să-şi amintească?”, scrie, miercuri, fostul ministru al Justiţiei, Ana Birchall, pe Facebook.

Candidatul PSD la alegerile prezidenţiale, Viorica Dăncilă, a declarat, marţi, că nu a intervenit niciodată în sistemul judiciar din România şi nu a făcut nici vreun „asalt asupra justiţiei", precizând că atunci când ministrul Justiţiei a intenţionat să facă asta, a corectat acest lucru.

„Nu îmi asum aceste lucruri. Nu aţi văzut premierul Viorică Dăncilă cu un asalt asupra justiţiei. Nu am făcut niciun asalt asupra justiţiei. Cred că întrebarea această trebuie să o adresaţi preşedintelui Iohannis. Nu am intervenit niciodată în justiţie. Când ministrul Justiţiei a încercat să intervină, am corectat acest lucru. Cu atât mai mult, cred că preşedintele României nu trebuie să intervină în justiţie pentru că trebuie să fie un model în ceea ce priveşte raportarea la justiţie", a declarat Viorica Dăncilă, fiind întrebată de ce-i lipseşte justiţia din bilanţ.

Chestionată dacă există vreun document în care condamnă modificările aduse codurilor penale, Viorica Dăncilă a precizat că întrebarea trebuie redirecţionată către parlamentarii României.

„Nu pot eu să iau decizii în calitate de fost preşedinte executiv sau de preşedinte. Toate deciziile se iau în CEx. Nu sunt membru al Parlamentului", a completat fostul premier.


Citește și:

populare
astăzi

1 Horoscop luni, 18 martie. O zodie va fi trădată de cineva drag. Peștii vor avea parte de o surpriză

2 VIDEO Milionarul cu șase clase, o nouă aroganță

3 VIDEO Aproape interesant...

4 România construiește cea mai mare bază NATO din Europa

5 Foarte interesante amănunte...