Biroul Prezidiului Academiei Române: Sondajul prezentat luni nu a fost comandat de instituţia noastră

Biroul Prezidiului Academiei Române: Sondajul prezentat luni nu a fost comandat de instituţia noastră

Biroul Prezidiului Academiei Române precizează, într-un comunicat transmis marţi AGERPRES, că Barometrul de Opinie Publică prezentat luni de Institutul de Ştiinţe Politice şi Relaţii Internaţionale "Ion I.C. Brătianu" al Academiei nu a fost comandat de această instituţie.

"Biroul Prezidiului Academiei Române a luat la cunoştinţă cu surprindere de faptul că un institut al Academiei Române - este vorba despre Institutul de Ştiinţe Politice şi Relaţii Internaţionale "Ion I.C. Brătianu" - a dat publicităţii un sondaj de opinie privitor la aspecte actuale ale vieţii politice româneşti. Un asemenea sondaj cu tentă electorală, apărut în plină campanie electorală, nu a fost niciodată comandat de Academia Română. Reamintim că instituţia noastră nu se implică în chestiuni de natură politică", se arată în comunicatul Biroului Prezidiului Academiei Române.

Institutul de Ştiinţe Politice şi Relaţii Internaţionale "Ion I.C. Brătianu" a prezentat, luni, în Aula acestui for, Barometrul de Opinie Publică în care sunt prezentate percepţii şi evoluţii politice şi sociale ale societăţii româneşti. Studiul a fost realizat de Inscop Research, în perioada 12 aprilie - 3 mai, în toate judeţele României şi în sectoarele Municipiului Bucureşti. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 S-a ținut de cuvânt! Bolojan a tăiat joi jumătate din posturile de la CJ Bihor și desființează trei structuri …

2 Un jandarm sibian de 43 de ani, coronasceptic, a murit după ce s-a infectat / Căpitanul Ionuț Câmpean, acum câte…

3 FOTO Priviți unde și-a parcat mașina Nicușor Dan în prima zi de Primar General al Capitalei

4 VIDEO Primul Guvern USL s-a făcut în Dubai, pe marginea piscinei hotelului Atlantis / Scheletele lui Ponta și Gh…

5 Informație / Ludovic Orban nu va mai fi desemnat să formeze un nou guvern după alegerile din 6 decembrie