Biroul Prezidiului Academiei Române: Sondajul prezentat luni nu a fost comandat de instituţia noastră

Biroul Prezidiului Academiei Române: Sondajul prezentat luni nu a fost comandat de instituţia noastră

Biroul Prezidiului Academiei Române precizează, într-un comunicat transmis marţi AGERPRES, că Barometrul de Opinie Publică prezentat luni de Institutul de Ştiinţe Politice şi Relaţii Internaţionale "Ion I.C. Brătianu" al Academiei nu a fost comandat de această instituţie.

"Biroul Prezidiului Academiei Române a luat la cunoştinţă cu surprindere de faptul că un institut al Academiei Române - este vorba despre Institutul de Ştiinţe Politice şi Relaţii Internaţionale "Ion I.C. Brătianu" - a dat publicităţii un sondaj de opinie privitor la aspecte actuale ale vieţii politice româneşti. Un asemenea sondaj cu tentă electorală, apărut în plină campanie electorală, nu a fost niciodată comandat de Academia Română. Reamintim că instituţia noastră nu se implică în chestiuni de natură politică", se arată în comunicatul Biroului Prezidiului Academiei Române.

Institutul de Ştiinţe Politice şi Relaţii Internaţionale "Ion I.C. Brătianu" a prezentat, luni, în Aula acestui for, Barometrul de Opinie Publică în care sunt prezentate percepţii şi evoluţii politice şi sociale ale societăţii româneşti. Studiul a fost realizat de Inscop Research, în perioada 12 aprilie - 3 mai, în toate judeţele României şi în sectoarele Municipiului Bucureşti. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Bășiți aici! / „Declarația de la București” / Căcații stângii, acum ajunși bășini, vor să-l alunge pe Iohannis

2 Ăștia o iau razna / Numire suspectă în Guvern pe filiera interlopului lui Cîțu / Cum, mă, să pui în locul unui pro…

3 Fiul patronului Cris-Tim, arestat pentru trafic de droguri

4 „Am depresie și anxietate severă. Am fost violată de patru ori!”

5 „A vrut să mă interneze la nebuni! La copii nu renunț niciodată!”