Bistriţa-Năsăud: Nou record zilnic de infectări cu SARS-COV-2; purtătorul de cuvânt al CJ, printre cei diagnosticaţi

Bistriţa-Năsăud: Nou record zilnic de infectări cu SARS-COV-2; purtătorul de cuvânt al CJ, printre cei diagnosticaţi

Judeţul Bistriţa-Năsăud a înregistrat, miercuri, un nou record zilnic de infectări cu SARS-COV-2, în ultimele 24 de ore fiind diagnosticate 44 de persoane cu COVID-19, potrivit datelor comunicate de Instituţia Prefectului.

Printre cei infectaţi se numără purtătorul de cuvânt al Consiliului Judeţean Bistriţa-Năsăud şi lider judeţean al TSD, Bogdan Gruia Ivan, care a anunţat pe pagina sa de socializare diagnosticul la o zi după ce a fost confirmat cu COVID-19 preşedintele CJ, Radu Moldovan.

Este cel de-al patrulea caz de COVID-19 confirmat la CJ Bistriţa-Năsăud în ultima săptămână.

De asemenea, a apărut un caz de infectare cu noul coronavirus la APIA Bistriţa-Năsăud.

Printre cei diagnosticaţi în ultimele 24 de ore se mai numără doi elevi (unul de la şcoala din comuna Livezile şi unul de la Liceul cu Program Sportiv Bistriţa), dar şi un fotbalist de la clubul Gloria Bistriţa, club la care au fost confirmate până la această dată opt cazuri de infectare cu SARS-COV-2, din rândul cărora două au fost externate.

S-au mai înregistrat cinci cazuri de COVID-19 în rândul angajaţilor unor importanţi operatori economici, inclusiv la cel mai mare angajator din judeţ, o firmă din domeniul cablajelor auto.

Datele transmise miercuri de Instituţia Prefectului indică faptul că, în acest moment, în judeţul Bistriţa-Năsăud sunt active 534 de cazuri de COVID-19, dintre care 388 de pacienţi s-au externat la cerere. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Ea i-a „spart mațele” lui Bendeac!

2 Așa arată sfidarea României...

3 „Din peste 850 de milioane de dolari, în 1990 când a fost lichidată ICE Dunărea s-au găsit 20 de dolari”

4 Priviți ce urgie e în Marea Britanie! Meteorologi: Condițiile sunt "terifiante"

5 România are 18 miliardari, cu 7 mai mulți decât anul trecut