Bistriţa-Năsăud: Nou record zilnic de infectări cu SARS-COV-2; purtătorul de cuvânt al CJ, printre cei diagnosticaţi

Bistriţa-Năsăud: Nou record zilnic de infectări cu SARS-COV-2; purtătorul de cuvânt al CJ, printre cei diagnosticaţi

Judeţul Bistriţa-Năsăud a înregistrat, miercuri, un nou record zilnic de infectări cu SARS-COV-2, în ultimele 24 de ore fiind diagnosticate 44 de persoane cu COVID-19, potrivit datelor comunicate de Instituţia Prefectului.

Printre cei infectaţi se numără purtătorul de cuvânt al Consiliului Judeţean Bistriţa-Năsăud şi lider judeţean al TSD, Bogdan Gruia Ivan, care a anunţat pe pagina sa de socializare diagnosticul la o zi după ce a fost confirmat cu COVID-19 preşedintele CJ, Radu Moldovan.

Este cel de-al patrulea caz de COVID-19 confirmat la CJ Bistriţa-Năsăud în ultima săptămână.

De asemenea, a apărut un caz de infectare cu noul coronavirus la APIA Bistriţa-Năsăud.

Printre cei diagnosticaţi în ultimele 24 de ore se mai numără doi elevi (unul de la şcoala din comuna Livezile şi unul de la Liceul cu Program Sportiv Bistriţa), dar şi un fotbalist de la clubul Gloria Bistriţa, club la care au fost confirmate până la această dată opt cazuri de infectare cu SARS-COV-2, din rândul cărora două au fost externate.

S-au mai înregistrat cinci cazuri de COVID-19 în rândul angajaţilor unor importanţi operatori economici, inclusiv la cel mai mare angajator din judeţ, o firmă din domeniul cablajelor auto.

Datele transmise miercuri de Instituţia Prefectului indică faptul că, în acest moment, în judeţul Bistriţa-Năsăud sunt active 534 de cazuri de COVID-19, dintre care 388 de pacienţi s-au externat la cerere. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

4 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro