Bogdan Licu, despre clasarea dosarului Rompetrol 2: Am convocat conducerea DIICOT pentru o discuţie pe această temă

Bogdan Licu, despre clasarea dosarului Rompetrol 2: Am convocat conducerea DIICOT pentru o discuţie pe această temă

Procurorul general Bogdan Licu a declarat marţi că a convocat conducerea DIICOT pentru o discuţie în ceea ce priveşte clasarea dosarului Rompetrol 2 şi că, la fel ca în orice dosar, se poate formula plângere împotriva soluţiei.

"Cum aţi aflat dumneavoastră am aflat şi eu, fapt pentru care acum mă duc la sediul DIICOT ca să mă informez. Am convocat conducerea DIICOT pentru o discuţie pe această temă. Este un dosar în care s-a dispus o soluţie de clasare şi ca în orice alt dosar se poate formula plângere împotriva soluţiei şi atunci vom vedea", a spus Bogdan Licu, marţi, la ieşirea din sediul CSM.

Întrebat dacă ar lua în calcul o infirmare a soluţiei de clasare în calitatea sa de procuror general, Licu a spus: "Vom vedea dacă va fi formulată plângere împotriva soluţiei, întâi se va pronunţa conducerea DIICOT. Dacă se va formula o asemenea plângere, vom vedea ce e de făcut pe parcurs". AGERPRES/(A - autor: Daniel Alexandru Florea, editor: Florin Marin, editor online: Ady Ivaşcu)


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

4 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria

5 Așa o fi? /