BOMBĂ! Voi știți că motostivuitoarea PSD e aia care a pus pe butuci Institutul Cantacuzino? Sub directoratul ei s-au produs cele 200.000 de doze defecte! Soțul ei este un general care știe multe secrete!

BOMBĂ! Voi știți că motostivuitoarea PSD e aia care a pus pe butuci Institutul Cantacuzino? Sub directoratul ei s-au produs cele 200.000 de doze defecte! Soțul ei este un general care știe multe secrete!

Voi știți că motostivuitoarea PSD e aia care a pus pe butuci Institutul Cantacuzino? Sub directoratul ei s-au produs cele 400.000 de doze defecte! Acum au pus-o la Egalitate de Șanse! Soțul ei este un general care știe multe secrete! Da, oameni buni, asta este cinica realitate kafkiană în care trăim. Conduși de niște politruci analfabeți și hoți!

Citește și:  VIDEO Motostivuitoarea PSD: O televiziune dușmănoasă, subversivă, ProTV, m-a atacat mișelește. Eu așteptam televiziunea noastră, TVR!

Acum, dacă vă întrebați ce merite are această proastă pentru a ajunge în astfel de funcții, când astăzi ea, într-o țară normală, ar fi trebuit să stea la behaura pentru cele 400.000 de doze de vaccin antigripal politice aruncate la gunoi, există o explicație. Dincolo de faptul că este prietenă cu o altă proastă cu care ne jignește demnitatea PSD, aia din Videle. Știți cine este soțul acestei pesediste? Nimeni altul decât generalul Vasile Drăghici, ani de zile adjunctul Oficiului Registrului Național al Informațiilor Secrete de Stat, ORNISS. Al cărui nume a fost vehiculat și în scandalul închisorilor CIA de la București. Oameni buni, chestia cu motostivuitorul n-a făcut altceva decât să scoată la iveală un mare căcat...

Detaliile ies la iveală din declarația de avere:

De aceea nu s-a deschis nicio anchetă? Chiar și în pofida solicitărilor făcute la vremea respectivă de președintele în funcție Traian Băsescu?

Vă mai aduceți aminte de vizita lui Ponta la Institutul Cantacuzino? Se întâmpla pe 2 decembrie 2013! Cu celebrul moment în care Ponta, candidatul PSD la președinție, a primit prima doză de vaccin antigripal! Pe care toată lumea și-a dorit, după ce s-a aflat că sunt defecte, să și-o fi făcut-o?

Iată ce transmitea TVR:

 Premierul Victor Ponta şi ministrul Sănătăţii, Eugen Nicolăescu, au participat la evenimentul care a marcat reluarea producţiei de la Institutul Cantacuzino. TVR News  a transmis LIVE evenimentul.
02 Decembrie 2013, 15:50 (actualizat 02 Decembrie 2013, 22:09) | 

Premierul Victor Ponta a declarat că Institutul va produce 200 de mii de doze de vaccin antigripal până la 15 decembrie. El a felicitat Institutul pentru reluarea producţiei şi i-a îndemnat pe cetăţeni să aibă încredere în vaccinul românesc.

Victor Ponta  a primit prima doză de vaccin produsă de Institutul "Cantacuzino".

Declaraţiile premierului: 

Este foarte avansată procedura, ceea ce înseamnă că nu vom mai importa vaccinuri
Din partea guvernului va exista tot sprijinul
O să fie 200 de mii de doze pregătite până la 15 decembrie
Sperăm ca anul viitor să vă dezvoltaţi şi să fiţi din nou producători
Îndemnăm cetăţenii să aibă încredere în vaccinul românesc
Felicitări celor care au crezut că se poate face

Directorul Institutului "Cantacuzino", medicul Aurelia Graţiela Drăghici, a declarat cu această ocazie că speră ca de la sfârşitul anului 2014, cel mai târziu începutul lui 2015, Institutul Cantacuzino să producă vaccinul BCG, vaccinul antituberculoză cu care se vaccinează nou născuţii.

Ministrul Sănătăţii, Eugen Nicolăescu a spus că până la sfârşitul anului va prezenta o strategie nouă a Institutului prin care să aducă la Bucureşti şi produsele care nu se mai fac la Iaşi.

O să avem sprijinul guvernului, în continuare, să dezvoltăm investiţiile şi să facem din acestă instituţie ceea ce ar trebui să fie, o instituţie strategică în domeniu, a adăugat Eugen Nicolăescu.

27 martie 2014/Traian Băsescu a decis în CSAT ca raportul privind managementul de la Institutul Cantacuzino să fie trimis Parchetului

Preşedintele Traian Băsescu a decis ca raportul prezentat în şedinţa CSAT privind managementul defectuos de la Institutul Cantacuzino să fie trimis Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, informează Administrația Prezidențială. 

CSAT a decis sesizarea instituţiilor statului în cazul Institutului Cantacuzino.

Membrii CSAT au discutat despre implicaţiile în planul securităţii naţionale ale disfuncţiilor constatate în activitatea Institutului Naţional de Cercetare-Dezvoltare pentru Microbiologie şi Imunologie "Cantacuzino". 

Experţii OMS au făcut verificări la Institutul Cantacuzino din Bucureşti în perioada 25-27 februarie, după ce acesta a produs 400.000 de doze de vaccin antigripal, însă acestea nu au putut fi folosite, întrucât rezultatele testelor au indicat o concentraţie foarte mare de endotoxine, care ar putea să producă la administrare reacţii adverse, precum febră sau şoc anafilactic.

15 mai 2015, Realitatea TV/Ancheta penală de la Institutul Cantacuzino a fost preluată de DNA
 
Direcţia Naţională Anticorupţie a preluat dosarul vaccinului toxic produs în 2014 la Institutul Cantacuzino. Procurorii au stabilit şi cuantumul pagubelor în acest dosar. Criza vaccinului toxic produs de Institutul Cantacuzino s-a declanşat în 2014, când aproximativ 400.000 de doze ale vaccinului antigripal nu au mai putut fi puse pe piaţă. Agenţia Naţională a Medicamentului (ANM) a descoperit în produsul biologic o concentrare mare de endotoxine, care depăşea limita impusă de cerinţele europene.

Concret, depăşirea nivelului endotoxinelor impus la nivelul UE ar fi putut să producă la administrare reacţii adverse, precum febră sau şoc anafilactic.

Totodată, ANM a trimis probe, pentru reverificare, la Agenţia Medicamentului din Franţa, care a comunicat ulterior că vaccinul nu este conform normelor. Rezultatele au indicat faptul că vaccinul antigripal produs în România avea peste 3.000 de unităţi per mililitru de endotoxine, faţă de sub 100 pentru un produs conform, potrivit Mediafax.

Agenţia franceză a făcut şi un al doilea test, de reconfirmare, care de asemenea a indicat aceleaşi rezultate. În aceste condiţii, ANM a transmis o adresă oficială Institutului Cantacuzino şi, totodată, i-a informat pe ministrul Sănătăţii de la vremea respectivă, Eugen Nicolăescu, şi pe premierul de atunci, Victor Ponta, că vaccinul antigripal produs în ţară nu este conform şi nu poate fi pus pe piaţă, transmite Realitatea.







Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Foarte interesante amănunte...

5 Eduard Hellvig, atac dur la medicul Cîrstoiu: „Când spectacolul începe să fie fluierat, își iau trusa de machiaj și își văd de drum”