VIDEO Motostivuitoarea PSD: O televiziune dușmănoasă, subversivă, ProTV, m-a atacat mișelește. Eu așteptam televiziunea noastră, TVR!

VIDEO Motostivuitoarea PSD: O televiziune dușmănoasă, subversivă, ProTV, m-a atacat mișelește. Eu așteptam televiziunea noastră, TVR!

Motostivuitoarea PSD: O televiziune dușmănoasă, subversivă, ProTV, m-a atacat mișelește. Eu așteptam televiziunea noastră, TVR! Da, oameni buni, asta spune imbecila cu flori în păr, prietena la cataramă a proastei de la Videle cocoțată de Infractor în fruntea Guvernului României! Televiziunea dușmănoasă, subversivă, intrată aproape ilegal în clădirea instituției și în biroul ei, n-a tăiat la montaj prostia, a lăsat-o să apară în toată splendoarea ei de partid și de stat. Asta spune, într-un text scris de comunicatorii de la partid, pe Facebook, dobitoaca din fruntea Agenției pentru Egalitatea de Șanse, Grațiela Drăghici.

„Legea este foarte clară. Expertul poate trage semnal din perspectiva unor stereotipuri legate de meserii mai masculinizante. De ce o femeie nu poate fi motostivuitor? Pentru că sunt, dar sunt puține. De ce un bărbat nu poate fi om de serviciu?", a declarat Grațiela Drăghici pentru ProTV.

Ulterior, intr-o postare pe Facebook, ea a explicat ce am scris noi mai sus.

Graţiela Drăghici la Mamaia, la Școala de vară a femeilor din PSD, în 2017: „A trebuit să optez la una dintre regiunile istorice sau din judeţe şi am ales un costum din Teleorman. Am ales nu întâmplător Teleormanul am vrut să-l promovez. Coafură mea este coafură mea curentă dar nu sunt aici să vorbim pe persoană fizică sunt aici să promovăm echipa femeilor social democrate din care fac parte.”

Textul publicat în această dimineață pe Facebook:

„În legătură cu afirmația mea, dintr-un interviu de o ora, acordat ieri echipei PRO TV, în care sub avalanșă de întrebări și sub presiunea timpului, în loc de "o femeie poate fi PE motostivuitor ", din graba am spus ca " o femeie poate fi motostivuitor "doresc sa fac următoarele precizări :
După cum poate știți, în urma cu doua zile au fost adoptate în guvern doua legi, la care s-a lucrat opt luni de zile și care au generat un interes semnificativ din partea opiniei publice și a presei.
Mă refer la cele care reglementează Ordinul de Protecție Provizoriu și Profesia de Expert în Egalitate de Șanse.
Astăzi, la prima ora, o echipa a TVR mi-a solicitat un interviu și am invitat-o la sediul instituției, anunțând portarul și colaboratorii de acest demers.
Numai ca, surpriza !
Inaintea sosirii echipei TVR m-am trezit la ușă biroului cu o echipa a PRO TV, neanunțata, neinvitata, și neintrebata de nimeni la intrare pentru ca paza știa ca urmează sa vina o echipa de televiziune .
Deși cei de la PRO TV nu au procedat deloc corect i-am invitat și am agreat sa mi se ia un interviu sub rezerva ca urma sa ajungă și echipa TVR.
Domnișoară Rafila Roxana Hulpe mi-a adresat o multitudine de întrebări, cu aparent entuziasm fata de activitatea instituției, fata de obiectivele asumate, fata de cele doua noi legi, iar eu m-am străduit sa răspund sub o mare presiune a timpului generată de sosirea intre timp a echipei TVR.
Este motivul pentru care la un moment dat am făcut acea afirmație greșită și orice om de buna credință înțelege contextul.
Ceea ce mi se pare nedeontologic, ca tot e la moda termenul, este faptul ca după o ora de interviu , prin care am dorit în mod onest sa transmit informații utile tuturor femeilor din România , reportajul a cuprins în foarte mica masura informațiile de interes public prezentate în interviu și s-a axat în cea mai mare parte pe atac la persoana și la instituția pe care o conduc.
Îndrăznesc sa cred ca domnișoara a venit din proprie inițiativă si din entuziasm jurnalistic ci nu direcționat, ce sa vezi, exact la o zi după ce au fost promovate în guvern, prin MMJS, cele doua legi foarte bune și mult așteptate, legi care vor oferi un răspuns unitar și coerent problematicilor de gen din Romania.”

Gratiela Draghici a fost numita in functie in mai 2017, printr-o decizie a premierului Sorin Grindeanu. Ea este medic primar obstetrica - ginecologie si a lucrat la Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti.




Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

3 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

4 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…