Bomba BOMBELOR! Adrian Țuțuianu, AUDIAT la DNA! PSD, în corzi!

Bomba BOMBELOR! Adrian Țuțuianu, AUDIAT la DNA! PSD, în corzi!

 PSD, în corzi! Preşedintele Comisiei parlamentare de control al SRI, senatorul PSD Adrian Ţuţuianu, a ajuns în urmă cu puțin timp la sediul DNA. Amintim că la sediul DNA s-a prezentat azi dimineață și Niculae Bădălău, care a fost audiat în calitate de martor într-un dosar de corupție.

Preşedintele Comisiei de control al SRI, social-democratul Adrian Ţuţuianu, a declarat, la ieşirea de la DNA, că a fost citat în calitate de martod în legătură cu o lucrare publică a Consiliului Judeţean Dâmboviţa.

Ţuţuianu a spus că a fost întrebat despre o anumită lucrare publică a Consiliului Judeţean Dâmboviţa, pe un drum naţional şi despre două firme.

El a precizat că a fost citat în calitate de martor, încă de marţea trecută.

În perioada 2012-2016, Adrian Ţuţuianu a fost preşedintele Consiliului Judeţean Dâmboviţa.

În prezent, Adrian Ţuţuianu este preşedintele Comisiei de control al SRI şi membru al Comisiei de anchetă privind alegerile prezidenţiale din 2009, unde marţi este aşteptată la audieri şefa DNA Laura Codruţa Kovesi.

Tot la DNA s-a aflat luni si preşedintele executiv al PSD Nicolae Bădălău, potrivit propriilor declaraţii, el având calitatea de martor.

În ultima perioadă, DNA nu a mai avut acţiuni majore. Duminică seară, în presă au apărut mai multe înregistări în care şefa DNA Laura Codruţa Kovesi face afirmaţii cu privire la dosare, decizii ale CCR privind OUG 13 sau la politiceni aflaţi în atenţia direcţiei.




Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

4 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?

5 Nu le zice rău Ciucă...