BOMBA zilei! Țiitoarea lui Dragnea, la DNA!

BOMBA zilei! Țiitoarea lui Dragnea, la DNA!

Țiitoarea lui Dragnea ar putea fi audiată în dosarul Brazilia anunță Antena 3. Procurorii DNA au audiat martori în dosarul Brazilia încă din februarie 2016, dar refuză să spună în ce stadiu a ajuns ancheta. 

Sunt informaţii, potrivit unor surse citate de Antena 3, că ar putea fi audiată chiar partenera de viaţă a șefului PSD, Liviu Dragnea, după ce fosta sa soţie a fost deja audiată zilele trecute, iar cercetările au fost extinse. 

 Pe 11 iulie, fosta soţie a lui Liviu Dragnea, Bombonica Prodana, a fost audiată în această anchetă, în calitate de martor.

Anchetatorii au ridicat documente şi au solicitat informaţii de la autorităţile braziliene şi suspectează acte de corupţie. 

Pe 7 iulie, DNA a confirmat că are în lucru un dosar penal, in rem, sub aspectul săvârşirii unor infracţiuni de corupţie şi asimilate corupţiei, în legătură cu o parte dintre dezvăluirile RISE Project, în cadrul anchetei fiind solicitate relaţii de la autorităţi din Brazilia. 

Afacerile apropiaţilor lui Liviu Dragnea sunt anchetate de DNA. Direcţia Naţională Anticorupţie anunţă că există un dosar deschis încă din februarie anul trecut legate de afacerile companiei Tel Drum.

Reacţia DNA vine după ce în presă a apărut un presupus raport DGIPI în care se vorbeşte despre ilegalităţi şi despre faptul că Liviu Dragnea ar fi cel care ar controla de fapt societatea abonată la contracte din bani publici.

După investigaţia publicată de site-ul Rise Project, DNA a extins ancheta în dosarul Brazilia și a confirmat că are în lucru un dosar penal in rem sub aspectul săvârşirii unor infracţiuni de corupţie şi asimilate corupţiei. 




Citește și:

populare
astăzi

1 Un text dur și fără perdea despre ce se întâmplă acum în Ucraina și în „lumea civilizată”

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Dezvăluiri despre culisele unor negocieri secrete care ar fi putut termina demult războiul din Ucraina / Putin și Zelenski au fost dispuși să ia în cons…

4 Hărți care dau fiori / Victoria Rusiei în Ucraina ar avea consecințe devastatoare pentru apărarea NATO. România, printre țările aflate în pericol

5 Foarte interesante amănunte...