„Bomba“ zilei: Serena Williams şi-a anunţat retragerea din tenis. Ultimul turneu la care va juca în 2022

„Bomba“ zilei: Serena Williams şi-a anunţat retragerea din tenis. Ultimul turneu la care va juca în 2022

US Open 2022 (29 august – 11 septembrie) va fi turneul care va marca finalul carierei pentru Serena Williams. Aceasta a ieşit deja din clasamentul WTA, pur şi simplu, pentru că a jucat mult prea puţin în ultima perioadă. În 2022, Williams are doar două meciuri de simplu, ultimul câştigat după cum Adevărul a scris aici.

Potrivit gsp.ro , într-o scrisoare deschisă pentru revista Vogue, Serena tocmai a confirmat că va pune capăt carierei sale după Grand Slam-ul de la Flushing Meadows.

Ce a scris Serena Williams?

Sunt oameni care spun că nu sunt GOAT (nr. cea mai bună din istorie) pentru că nu am depăşit recordul Margaret Court de 24 de titluri de Grand Slam, pe care ea l-a obţinut înainte de Era Open, care a început în 1968.

Aş minţi dacă aş spune că nu vreau această performanţă. Nu ştiu dacă voi fi pregătită să câştig la New York, dar voi încerca.

Nu mi-aş fi dorit niciodată să fiu obligată să aleg între tenis şi familie. Nu cred că este corect. Dacă aş fi fost bărbat, nu aş fi fost nevoită să scriu asta, pentru că aş fi jucat în continuare şi aş fi câştigat, în timp ce soţia mea făcea efortul fizic de a ne extinde familia.

Trebuie să mă concentrez pe a fi mamă, pe obiectivele mele spirituale şi, în sfârşit, să descopăr o Serena diferită, dar entuziasmată. Voi savura aceste săptămâni viitoare.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Singurul lucru pe care îl pot recomanda familiei Sterp este o invitație spre lectura cărții Niște țărani, scrisă de regretatul Dinu Săraru”

2 Se anunță furtuni severe în România. Județele care intră sub cod portocaliu

3 „Sunt pe moarte, am cancer. Vreau să-mi curăț conștiința și să spun tot adevărul despre Emanuela Orlandi"

4 Ce se întâmplă? / Bombardiere strategice americane B-52H au înconjurat enclava rusă Kaliningrad de la Marea Baltică

5 Horoscop marți, 28 mai. Săgetătorii vor trăi o dezamăgire, în timp ce Scorpionii vor avea parte de o situație neașteptată