BOMBĂ/Der Standard/Austria: Ponta, PROTECTORUL Novomatic

BOMBĂ/Der Standard/Austria: Ponta, PROTECTORUL Novomatic

Publicația austriacă Der Standard anunță oficial că Ponta este direct implicat in scandalul NOVOMATIC. Ermittlungen rund um die Lieferung von 10.000 Glücksspielautomaten an die Rumänische Lotterie. Premier Ponta soll Novomatic protegieren, titrează  Der Standard

Concernul pentru jocuri de noroc Novomatic din sudul Austriei trebuie să facă faţă unui presupus scandal de corupţie din România. Până acum punctul culminant al anchetei l-a constituit intervenţia Ministerului român de Finanţe de miercurea trecută. Potrivit surselor media s-a confiscat un raport al autorităţilor după ce secţia financiară a refuzat să predea procurorilor actele. Ministerul a comunicat că nu a fost vorba de o percheziţie, ci de o procedură uzuală.

În unele articole de presă se scrie despre legătura premierului Ponta cu afacerea respectivă. Acesta a încheiat în 2013 un contract cu Novomatic, considerându-l drept un mare succes, susțin jurnaliștii autrieci de la Der Standard.


Citește și:

populare
astăzi

1 Maneaua care a înnebunit planeta. Melodia este în centrul unei controverse uriaşe

2 Justiția din Ro a comis-o din nou! Asta e din aia jegoasă, făcută în nesimțire!

3 O dezvăluire care dă de gândit / „Din păcate, nu am avut ocazia să-l cunosc pe Zelensky în persoană. Probabil că are alte lucruri de făcut”

4 VIDEO Asta cu cei doi militari ucraineni de origine română, tată și fiu, o fi adevărată?

5 Așa o fi?