Botoșani: 23 de percheziții făcute de polițiștii de frontieră într-un dosar de contrabandă

Botoșani: 23 de percheziții făcute de polițiștii de frontieră într-un dosar de contrabandă

Polițiștii de frontieră din cadrul Inspectoratului Teritorial al Poliției de Frontieră Iași, cu sprijinul lucrătorilor Serviciului Județean Anticorupție Botoșani, sub coordonarea procurorului Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism (DIICOT) Botoșani, efectuează, joi dimineață, percheziții la 23 de locații aparținând unor persoane suspecte a fi implicate într-un grup infracțional ce avea preocupări în sfera contrabandei cu țigări, se arată într-un comunicat al Poliției de Frontieră.

"Polițiștii de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Botoșani, sprijiniți de polițiști de frontieră din cadrul structurilor operative ale sectoarelor poliției de frontieră de pe raza județului Botoșani, precum și de polițiști din cadrul Serviciului Județean Anticorupție Botoșani, efectuează percheziții la 23 de locații aflate pe raza județelor Botoșani și Suceava", se arată în comunicat.

Perchezițiile au avut loc la locuințele unor persoane suspecte a fi organizate într-un grup infracțional care avea ca principală preocupare colectarea și distribuirea pe raza județului Botoșani și Suceava a țigărilor de contrabandă provenite din Republica Moldova.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Un text dur și fără perdea despre ce se întâmplă acum în Ucraina și în „lumea civilizată”

2 Dezvăluiri despre culisele unor negocieri secrete care ar fi putut termina demult războiul din Ucraina / Putin și Zelenski au fost dispuși să ia în cons…

3 Hărți care dau fiori / Victoria Rusiei în Ucraina ar avea consecințe devastatoare pentru apărarea NATO. România, printre țările aflate în pericol

4 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

5 VIDEO Unde o fi plecat așa intempestiv Nicușor Dan?