Botoşani: Mai mulţi şefi din Poliţie au păstrat un moment de reculegere în memoria poliţistului ucis în Timiş

Botoşani: Mai mulţi şefi din Poliţie au păstrat un moment de reculegere în memoria poliţistului ucis în Timiş

Şefii tuturor serviciilor din Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Botoşani au păstrat, luni la prânz, un moment de reculegere în memoria agentului de poliţie din Timiş, care a fost ucis, duminică, în timpul unei misiuni.

Momentul s-a desfăşurat în faţa sediului IPJ Botoşani, acolo unde ofiţerii cu capul descoperit şi-au adus recunoştinţa faţă de sacrificiul colegului lor împuşcat mortal.

Două maşini de poliţie, care i-au încadrat pe poliţiştii din Botoşani, au avut, pe tipul reculegerii, sirenele pornite.

Poliţistul Cristian Amariei, în vârstă de 43 de, ani a fost împuşcat mortal , duminică după-amiază, pe raza localităţii timişene Izvin, în timp ce se afla într-o misiune de prindere a unui tâlhar dat în urmărire naţională. Agresorul înarmat a fugit, pentru prinderea acestuia fiind desfăşurată o operaţiune a poliţiştilor. AGERPRES/ (A- autor: Cristian Lupaşcu, editor: Karina Olteanu, editor online: Anda Badea)


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…

5 VIDEO Cum, mint americanii? / Amănunte greu de digerat despre atentatul cu sute de victime din timpul retragerii americane din Afganistan, negat de Pent…