Botoșani: Pompierii au stabilit cauza incendiului în care au murit două fetițe, de trei și, respectiv, patru ani

Botoșani: Pompierii au stabilit cauza incendiului în care au murit două fetițe, de trei și, respectiv, patru ani

Incendiul de sâmbătă seară în care și-au pierdut viața două fetițe de trei și, respectiv, patru ani din localitatea Cordăreni a fost generat de un jar căzut din sobă, se arată într-un comunicat remis de Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Botoșani. Potrivit acestuia, în momentul izbucnirii incendiului, cele două fetițe erau singure în casă, părinții aflându-se într-o anexă situată la circa trei metri în spatele imobilului. Aceștia au observat incendiul când bunurile din camera unde se jucau cele două surori, holul și acoperișul, erau cuprinse de flăcări.

Pompierii susțin că tatăl și bunicul au încercat să ajungă la copile, dar nu au putut intra în casă din cauza flăcărilor.

ISU a intervenit cu trei autospeciale cu apă și spumă.

"Primii care au ajuns la locul evenimentului au fost pompierii voluntari. Aceștia au început căutările concomitent cu acțiunea de stingere a incendiului. Din nefericire, cele două surori au fost găsite decedate", se arată în comunicat.

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 O nouă ameninţare lansată de propaganda rusă: „Două rachete nucleare vor lovi imediat. Una la Washington, cealaltă la Londra” VIDEO

2 Etnicii minoritari din armata rusă au început să vorbească în limba nativă pentru a nu fi bombardați de ucraineni

3 ULTIMA ORĂ VIDEO Primele imagini cu „măcelul” produs de ucraineni la baza militară rusească din Crimeea

4 VIDEO „Acesta este doar începutul” / Ucrainenii au „măcelărit” aerodromul din Crimeea de unde rușii efectuează lovituri aeriene asupra orașelor!

5 ULTIMA ORĂ Primul oficial ucrainean de top care admite că este „imposibil” ca Ucraina să învingă Rusia cu nivelul actual de sprijin din Occident