Botoșani: Pompierii au stabilit cauza incendiului în care au murit două fetițe, de trei și, respectiv, patru ani

Botoșani: Pompierii au stabilit cauza incendiului în care au murit două fetițe, de trei și, respectiv, patru ani

Incendiul de sâmbătă seară în care și-au pierdut viața două fetițe de trei și, respectiv, patru ani din localitatea Cordăreni a fost generat de un jar căzut din sobă, se arată într-un comunicat remis de Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Botoșani. Potrivit acestuia, în momentul izbucnirii incendiului, cele două fetițe erau singure în casă, părinții aflându-se într-o anexă situată la circa trei metri în spatele imobilului. Aceștia au observat incendiul când bunurile din camera unde se jucau cele două surori, holul și acoperișul, erau cuprinse de flăcări.

Pompierii susțin că tatăl și bunicul au încercat să ajungă la copile, dar nu au putut intra în casă din cauza flăcărilor.

ISU a intervenit cu trei autospeciale cu apă și spumă.

"Primii care au ajuns la locul evenimentului au fost pompierii voluntari. Aceștia au început căutările concomitent cu acțiunea de stingere a incendiului. Din nefericire, cele două surori au fost găsite decedate", se arată în comunicat.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Un text dur și fără perdea despre ce se întâmplă acum în Ucraina și în „lumea civilizată”

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Dezvăluiri despre culisele unor negocieri secrete care ar fi putut termina demult războiul din Ucraina / Putin și Zelenski au fost dispuși să ia în cons…

4 Hărți care dau fiori / Victoria Rusiei în Ucraina ar avea consecințe devastatoare pentru apărarea NATO. România, printre țările aflate în pericol

5 Foarte interesante amănunte...