Botoşani: Şase şoferi amendaţi pentru că au condus sub influenţa substanţelor psihoactive

Botoşani: Şase şoferi amendaţi pentru că au condus sub influenţa substanţelor psihoactive

Ştirea cu titlul "Botoşani: Şase şoferi amendaţi pentru că au condus sub influenţa substanţelor psihoactive", difuzată luni, la ora 14:17, pe fluxurile Moldova, JAI şi www.agerpres.ro , se modifică în urma unei rectificări transmise de către Inspectoratul de Poliţie Judeţean Botoşani.

Reluăm ştirea în forma corectă:

Şase persoane sunt cercetate penal după ce au fost surprinse conducând sub influenţa substanţelor psihoactive, a anunţat, luni, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Botoşani, Delia Nenişcu.



Potrivit sursei citate, cele şase persoane au fost surprinse în trafic în cadrul unei acţiuni derulate, în perioada 20-22 august, de poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier şi cei din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate, cu sprijinul Secţiei de Poliţie Rurală nr. 5 Mihăileni.

Totodată, alte 11 persoane sunt anchetate după ce asupra lor au fost găsite diferite cantităţi de substanţe psihoactive.



"Au fost întocmite şase dosare penale pentru conducere sub influenţa substanţelor psihoactive şi 11 dosare de cercetare penală sub aspectul comiterii infracţiunii de deţinere de droguri, fiind ridicate, în vederea continuării cercetărilor, 47 de bunuri, constând în pliculeţe cu substanţe cristalizante, ţigarete confecţionate artizanal, dispozitive de mărunţit etc", a afirmat Nenişcu.



Conform aceleiaşi surse, în cadrul activităţilor desfăşurate, au fost legitimate peste 200 de persoane şi controlate aproximativ 100 de autovehicule, iar în urma neregulilor constatate au fost aplicate 17 sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de peste 5.000 de lei.

Dintre acestea, şapte sancţiuni au fost aplicate pentru nerespectare regimului legal de viteză. De asemenea, au fost reţinute nouă permise de conducere şi două certificate de înmatriculare. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Dezvăluiri despre culisele unor negocieri secrete care ar fi putut termina demult războiul din Ucraina / Putin și Zelenski au fost dispuși să ia în cons…

2 Hărți care dau fiori / Victoria Rusiei în Ucraina ar avea consecințe devastatoare pentru apărarea NATO. România, printre țările aflate în pericol

3 VIDEO Unde o fi plecat așa intempestiv Nicușor Dan?

4 Un text dur și fără perdea despre ce se întâmplă acum în Ucraina și în „lumea civilizată”

5 Un articol despre ce se întâmplă în India...