Botoşani: Tânărul acuzat de uciderea unui bărbat pe care l-ar fi lovit cu pumnul în faţă, arestat preventiv

Botoşani: Tânărul acuzat de uciderea unui bărbat pe care l-ar fi lovit cu pumnul în faţă, arestat preventiv

Tânărul de 19 ani din comuna Cristeşti, care este acuzat de uciderea unui bărbat pe care l-ar fi lovit cu pumnul în faţă, a fost arestat preventiv, în baza unui mandat emis de magistraţii Tribunalului Botoşani.

Potrivit portalului instanţelor de judecată, judecătorii au dispus "arestarea preventivă a inculpatului R.A., cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de loviri sau vătămări cauzatoare de moarte, prevăzute şi pedepsite de art.195 Cod penal, pe o durată de 30 de zile, începând cu data de 2 februarie şi până la data de 2 martie, inclusiv".

Conform anchetatorilor, tânărul este acuzat că, în noaptea de sâmbătă spre duminică, a lovit un bărbat care a decedat în scurt timp. El ar fi avut un conflict spontan cu victima, pe care a lovit-o cu pumnul în zona capului, aceasta căzând inconştientă pe un drum din centrul localităţii Oneaga.

"În urma investigaţiilor efectuate s-a stabilit că, pe fondul consumului de alcool şi al unor discuţii contradictorii, pornite de la un eveniment rutier produs în aceeaşi seară, un tânăr de 19 ani, din comuna Cristeşti, a lovit victima, cu pumnul, în zona capului, aceasta căzând pe sol, după care autorul a plecat în loc necunoscut", au anunţat, duminică, reprezentanţii Poliţiei.

Echipajul medical ajuns la faţa locului a declarat decesul victimei în vârstă de 43 de ani.

Tânărul a fost identificat câteva ore mai târziu. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Foarte interesante amănunte...

5 Ucraina a încălcat „linia roșie nucleară” a Rusiei? / Culisele unui atac ucrainean asupra unei ținte-cheie din Rusia