Botoşani: Un adolescent de 17 ani, reţinut în cazul crimei din zona de agrement Pacea

Botoşani: Un adolescent de 17 ani, reţinut în cazul crimei din zona de agrement Pacea

Poliţiştii din Botoşani, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunal, au reţinut un adolescent de 17 ani, care este considerat principalul suspect al crimei care a avut loc, miercuri, într-o pădure din zona de agrement Pacea din municipiul Botoşani.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoşani, procurorul Valeriu Chihaia, tânărul ar fi ucis cu mai multe lovituri de cuţit o elevă de 18 ani, cu care ieşise în pădurea de la marginea Botoşaniului, pentru a face fotografii.

Adolescentul şi-a fi recunoscut fapta în faţa anchetatorilor, a precizat sursa citată.

El urmează să fie prezentat în faţa magistraţilor Tribunalului Botoşani cu propunere de arestare preventivă, sub acuzaţia de omor calificat. AGERPRES/ (A- autor: Cristian Lupaşcu, editor: Diana Dumitruregionale AGERPRES)


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 Citiți și voi cine s-a prezentat la prima recrutare de soldați organizată de MAPN în 2024

3 „Dacă voiai să câștigi nu era suficient doar să-ți petreci câteva ore cu un bărbat”

4 Expert despre porcăria comisă de E.ON: Este o înșelătorie, oamenii nu au ce să facă pentru că nu mai există concurență

5 VIDEO Priviți aceste imagini apocaliptice cu pădurea care oferea protecție militarilor ucraineni în fața dronelor rusești...