Botoşani: Un bărbat a spart uşa hotelului în care se afla în carantină; în urmă cu trei zile a sărit pe geam

Botoşani: Un bărbat a spart uşa hotelului în care se afla în carantină; în urmă cu trei zile a sărit pe geam

Un bărbat din Botoşani este anchetat penal după ce a distrus, luni, uşa camerei de hotel în care se afla în carantină, se arată într-o informare de presă transmisă de Instituţia Prefectului.

Potrivit sursei citate, bărbatul a fost ridicat de jandarmi şi transferat la Secţia de psihiatrie a Spitalului Judeţean de Urgenţă Mavromati.

"Astăzi (n.r.- luni), în jurul prânzului, un bărbat aflat într-unul dintre centrele de carantină a spart uşa de la cameră şi a făcut scandal. Au intervenit trei jandarmi echipaţi cu mijloace de protecţie care l-au imobilizat, bărbatul fiind transportat de o ambulanţă la Secţia de Psihiatrie a Spitalului Mavromati", se precizează în informarea Instituţiei Prefectului.

Bărbatul, care este acum cercetat pentru distrugere, este în stare de recidivă, după ce în noaptea de vineri spre sâmbătă a sărit de la etajul al doilea al aceluiaşi hotel, în încercarea de a fugi din centrul de carantină. El a fost prins atunci după aproximativ o oră de la evadare. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

3 De citit...

4 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”