Botoşani: Zeci de persoane au fost sancţionate de poliţişti după ce au încălcat prevederile Ordonanţei Militare 3/2020

Botoşani: Zeci de persoane au fost sancţionate de poliţişti după ce au încălcat prevederile Ordonanţei Militare 3/2020

Zeci de persoane au fost sancţionate de poliţiştii din Botoşani după ce au încălcat prevederile Ordonanţei Militare 3/2020 privind părăsirea locuinţei, se arată într-o informare de presă transmisă, joi, de Instituţia prefectului.

Potrivit sursei citate, în ultimele 24 de ore, poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Botoşani au aplicat 71 de amenzi pentru nerespectarea interdicţiilor de circulaţie, valoarea acestora ridicându-se la 90.600 de lei.

De asemenea, poliţiştii au efectuat verificări la 1.455 persoane izolate la domiciliu şi 265 localuri publice cu privire la respectarea interdicţiilor pe timpul stării de urgenţă.

"Au fost depistate două persoane care nu respectau regimul de izolare şi au fost aplicate două sancţiuni contravenţionale pentru nerespectarea acestei măsuri, în valoare totală de 5.000 de lei", se precizează în informare.

Totodată, poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale efectuează cercetări faţă de o persoană de 46 de ani, sub aspectul comiterii infracţiunii de "omisiunea declarării unor informaţii". AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Dobitocul ăsta prezintă știri la Antena 3! / Citiți și voi ce personaje adăpostește cloaca lui Voiculescu!

2 Așa o fi?

3 Alcov bucureștean cu o bombă sexuală / Un milionar căsătorit a combinat-o pe fiica partenerului de afaceri

4 Cuplu de sătmăreni ucis cu brutalitate. Suspectul a violat soţia şi apoi i-a omorât pe cei doi soţi

5 Așa o fi?