Box: Tyson Fury şi Anthony Joshua se vor confrunta pentru unificarea centurilor la categoria grea (ESPN)

Box: Tyson Fury şi Anthony Joshua se vor confrunta pentru unificarea centurilor la categoria grea (ESPN)

Pugiliştii britanici Tyson Fury şi Anthony Joshua au semnat un acord privind disputarea a două lupte pentru unificarea centurilor la categoria grea în versiunile IBF, WBO, WBA şi WBC, scrie Reuters citând ESPN.

Joshua l-a învins pe bulgarul Kubrat Pulev în decembrie 2020 păstrându-şi titlurile în versiunile IBF, WBO şi WBA, în timp ce Fury deţine centura ''greilor'' în versiunea WBC.


Foto: (c) Andrew Couldridge / REUTERS


''Ne-am dori să confirmăm luptele luna viitoare'', a spus promotorul Eddie Hearn.

Fury este neînvins în 31 de meciuri, cu un palmares de 30 victorii şi un egal, în timp ce Joshua, 31 ani, numără 24 victorii şi o înfrângere, la Andy Ruiz Jr.

Discuţiile privind o confruntare între Fury şi Joshua au demarat de la mijlocul anului trecut însă până acum nu s-au făcut paşi concreţi în această direcţie.

La finele lunii trecute, Fury îşi manifesta îndoiala că această luptă va avea loc în 2021, pentru că nu s-au făcut progrese pentru fixarea meciului din cauza pandemiei de coronavirus şi a problemelor logistice. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

4 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?

5 Nu le zice rău Ciucă...