Brăila: Mihai Tudose a fost ales preşedinte al Organizaţiei judeţene a PSD

Brăila: Mihai Tudose a fost ales preşedinte al Organizaţiei judeţene a PSD

Fostul premier Mihai Tudose a fost ales joi, cu unanimitatea voturilor a 277 de delegaţi prezenţi în sală, preşedinte al Organizaţiei judeţene a PSD Brăila.

"Am fost ales în funcţia de preşedinte cu unanimitate de voturi. Mulţumesc domnului preşedinte Rotaru, fiindcă la Brăila nu facem parte dintre cei care consideră că lumea începe cu ei. Sunt preşedintele unei organizaţii care există, care a avut nişte rezultate extraordinare şi este o mare responsabilitate, fiindcă dacă la alegerile trecute scorul a fost de 60%, trebuie să-l depăşim, ca să demonstrăm că suntem pe trendul cel bun", a declarat Tudose.

Mihai Tudose a mai spus, în conferinţa de presă organizată după Conferinţa Judeţeană, că a primit mandat din partea colegilor pentru a solicita în şedinţa Comitetului Executiv Naţional programată vineri demisia lui Liviu Dragnea de la conducerea PSD.

"La sfârşitul conferinţei, am solicitat colegilor un mandat pe baza acelei moţiuni, scrisori cum s-a spus în presă, dar ea, de fapt, este o moţiune. Am solicitat un mandat pentru mâine în CEx şi am primit mandatul ca să susţin în continuare acel demers asumat de domnul senator Rotaru, tot în baza unei consultări cu colegii în Biroul Executiv Judeţean Brăila acum două săptămâni şi consfinţit astăzi, la nivel de conferinţă, adică la nivelul maxim posibil. Ne menţinem punctul de vedere susţinând acest demers, prin care solicităm demisia domnului Dragnea de la conducerea partidului", a afirmat Tudose.

Iniţial, Conferinţa Judeţeană a PSD Brăila era programată vineri după-amiază, dar dată fiind decizia convocării Comitetului Executiv Naţional pentru ziua de vineri, s-a decis schimbarea datei alegerilor pentru joi seară.

Tot joi a a avut loc şi conferinţa municipală, unde a candidat şi a fost ales pentru încă un mandat de preşedinte consilierul municipal Sorin Boşneag. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Elena Ionescu a lăsat totul la vedere, în direct

2 O cunoscută jurnalistă îl calcă-n picioare pe Voiculescu și-l apără pe Cîțu

3 Voiculescu, audiat discret de procurorii DIICOT pentru dispariția unor documente clasificate

4 O femeie din Cluj vaccinată cu Pfizer, depistată cu Covid-19 după două luni de la rapel, a murit în secția de …

5 Raluca Medeşan a murit la doar 34 de ani / Era co-fondatoarea proiectului Profesorul Digital