Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu modul de utilizare a acestor informații. Află detalii aici. De acord

Brăila: Transport ilegal de arme provenind din Italia, interceptat de polițiștii de la Arme, Explozivi și Substanțe periculoase

Polițiștii Biroului Arme, Explozivi și Substanțe periculoase s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că un bărbat, angajat al unei firme din județul Cluj, a transportat ilegal arme aduse din Italia, care urmau să ajungă la un armurier autorizat din municipiul Brăila, potrivit unui comunicat de presă remis vineri de IPJ Brăila.

Cu ocazia verificărilor efectuate de polițiști, bărbatul, în vârstă de 42 de ani, din Cluj, nu le-a putut prezenta niciun document din care să rezulte că societatea angajatoare este autorizată să efectueze operațiuni de transport cu arme și muniții.

Procedând la deschiderea coletelor și verificarea seriilor de pe arme și țevile aferente, polițiștii au găsit, pe lângă 45 de arme și 2 țevi rezervă, care figurau în documente, alte 6 arme de vânătoare, neînscrise în actele de import, acestea din urmă fiind ridicate în vederea continuării cercetărilor, precizează sursa citată.

Cele 45 de arme și 2 țevi rezervă au fost lăsate în custodia Asociației Județene a Vânătorilor și Pescarilor Sportivi Brăila, până la finalizarea cercetărilor.

În cauză s-a întocmit dosar penal pentru efectuarea de operațiuni cu arme și muniții letale fără drept și contrabandă calificată, mai menționează sursa citată.

AGERPRES/ (AS — autor: Ecaterina Ignat, editor: Diana Dumitru, editor online: Gabriela Badea)


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Avortul ratat Victor Ponta a făcut ieri 47 de ani. Cornelia Naum, mamă: „Nu am vrut să țin sarcina, cînd eram …

2 Tic-tac! MISTERUL schimbării prenumelui Rodica în Viorica Nica al actualei Viorica Vasilica Dăncilă va fi eluc…

3 Gata, îl scot din țară! Încă un infractor va scăpa nepedepsit! Mario Iorgulescu va fi transferat la o clinică …

4 Mafia PSD / Cât s-o fi dat, cât s-o fi luat? Șerban Nicolae insistă cu Legea paradisurilor fiscale!

5 Cine sunt marii masoni din Ministerul de Interne

recomandări

Te ia DNA: Sorin Oprescu

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Vezi cum piatra asta sare de 88 de ori peste apă