Brașov: Depozit de mobilă ars în totalitate după un incendiu devastator

Brașov: Depozit de mobilă ars în totalitate după un incendiu devastator

Un incendiu puternic a izbucnit duminică la un depozit de material lemnos și de recondiționat mobilă din localitatea Hărman, pompierii intervenind cu 10 autospeciale cu apă și spumă.

"Incendiul s-a declanșat duminică în jurul orei 5, la acoperișul depozitului și apoi a cuprins întreaga hală în care se afla material lemnos și mobilă, pe o suprafață de 1000 de metri pătrați. Nu s-au înregistrat victime, dar intervenția care a durat aproape cinci ore a fost deosebit de dificilă datorită temperaturilor scăzute și a presiunii mici din hidranți. S-a reușit localizarea incendiului înainte de a se extinde la vecinătăți având în vedere că în apropierea acestuia se afla o tipografie și mai multe locuințe", a declarat, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al ISU Brașov, cpt. Ciprian Sfreja.

Sursa citată a mai precizat că la stingerea incendiului s-a intervenit inițial cu cinci autospeciale de la ISU Brașov, apoi s-a cerut ajutor de la Covasna de unde au venit două autospeciale, și alte două de la Serviciul de Intervenții al Primăriei Prejmer. Cauza incendiului este în curs de cercetare, a mai spus purtătorul de cuvânt.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Document secret rusesc obținut de Washington Post

3 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

4 Ucraina a încălcat „linia roșie nucleară” a Rusiei? / Culisele unui atac ucrainean asupra unei ținte-cheie din Rusia

5 Foarte interesante amănunte...