Brașov: O femeie însărcinată în șapte luni și bebelușul ei au murit în urma unui accident la Predeal

Brașov: O femeie însărcinată în șapte luni și bebelușul ei au murit în urma unui accident la Predeal

O femeie însărcinată în șapte luni și copilul acesteia au murit miercuri după-amiază, în urma unui accident care a avut loc la ieșirea din Predeal, informează purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Brașov, căpitan Ciprian Sfreja.

În urma impactului dintre două autovehicule, un autoturism și o autoutilitară, două persoane din autoturism au fost rănite grav, una dintre acestea rămânând încarcerată, iar șoferul autoutilitarei a fost rănit ușor.

În autoturism se afla și o femeie însărcinată în luna a șaptea, aceasta fiind în stop cardiorespirator în momentul sosirii echipajelor medicale. Ea a fost resuscitată la fața locului de paramedicii SMURD, dar din nefericire nu a mai putu fi salvată și a fost declarată decedată, a precizat Sfreja.

Potrivit sursei citate, un medic de la Maternitatea Brașov s-a deplasat la locul accidentului și, în timp ce femeia era resuscitată, i s-a făcut cezariană, în ambulanța SMURD, pentru salvarea bebelușului, dar din păcate și acesta a decedat.

Accidentul s-a petrecut în jurul orei 16.30, circulația în zonă fiind blocată timp de două ore. Polițiștii din Predeal au deschis o anchetă în acest caz pentru a stabili cine se face vinovat de producerea accidentului.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

3 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

4 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”