Braşov: Un minor a fost reţinut pentru 24 de ore după ce şi-a înjunghiat mortal fratele

Braşov: Un minor a fost reţinut pentru 24 de ore după ce şi-a înjunghiat mortal fratele

Un minor din municipiul Braşov a fost reţinut pentru 24 de ore după ce şi-a înjunghiat mortal fratele, a informat luni Parchetul de pe lângă Tribunalul Braşov.

"La data de 5 februarie 2018, ora 10.40, inculpatul a fost reţinut pentru 24 de ore, urmând a se analiza necesitatea prezentării lui cu propunerea de arestare preventivă judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului competent. Din actele dosarului a rezultat faptul că, în dimineaţa zilei de 4 februarie 2018, l-a lovit şi l-a înjunghiat de nenumărate ori cu un cuţit pe fratele său A.R.M, în domiciliul lor comun din municipiul Braşov, strada Înfrăţirii nr.23. Cercetările continuă în cauză pentru lămurirea tuturor împrejurărilor de fapt şi în vederea stabilirii răspunderii judiciare", precizează într-un comunicat biroul de presă al Parchetului de pe lângă Tribunalul Braşov.

Purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Braşov, procurorul-şef Secţie urmărire penală Adrian Aldea, a precizat, pentru AGERPRES, că dosarul va fi preluat de Parchetul de pe lângă Tribunalul pentru Minori şi Familie Braşov, având în vedere că autorul omorului este un minor.

Inculpatul a fost prins luni dimineaţa, pe Bulevardul Saturn din municipiul Braşov, de către trei jandarmi de la Gruparea de Jandarmi Mobilă ''Burebista'', a declarat, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al Grupării, Laurenţiu Stoian.

Minorul a fost dus la audieri la Secţia 5 de Poliţie Braşov. În cauză a fost întocmit un dosar penal pentru omor, a precizat, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Braşov, Gabriela Dinu. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

4 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria

5 Așa o fi? /