BREAKING! Ionuț Mișa, omul lui Mazăre, noul ministru de Finanțe!

BREAKING! Ionuț Mișa, omul lui Mazăre, noul ministru de Finanțe!

Ionuț Mișa, omul lui Mazăre, va fi noul ministru al Finantelor, a anuntat astazi Viorel Stefan, ministrul demisionar din Guvernul Finantelor. Ionut Misa este secretar de stat in Ministerul Finantelor.

Ionut Misa, directorul general al Directiei Generale de Administrare a Marilor Contribuabili din ANAF, a fost numit secretar de stat in Ministerul Finantelor, potrivit unei decizii a premierului Sorin Grindeanu, publicata luni in Monitorul Oficial. Acesta s-a remarcat in octombrie 2016, cand a anuntat ca aproape un miliard de euro au fost scosi din Romania de catre companii, in ultimii cinci ani.

"Numai de la 5 companii care sunt in domeniul petrolului, retailului, tutunului si comertului cu electronice s-au facut ajustari de 87 milioane lei. Doar 5 companii, ganditi-va ce inseamna la nivel national. Directia generala a marilor contribuabili are astazi 1.500 de companii in portofoliu. Sumele sunt mari, foarte mari. Un studiu pe care l-am realizat la inceputul anului 2015 pe un portofoliu de 2.500 de companii ne dusese la concluzia ca aproape 1 miliard de euro in ultimii 5 ani au fost scosi din Romania", a spus Ionut Misa, in octombrie 2016, potrivit Agerpres.

Potrivit ziarului Ziua de Constanta, Ionut Misa si-a inceput activitatea in cadrul Directiei Generale de Finante Publice Constanta, in functia de sef al Serviciului de Indrumare, Colectare Venituri. Ulterior, a fost numit sef al Serviciului Gestionare Registru Contribuabili si Dosare Fiscale-Persoane Fizice, din cadrul AFP Constanta. In 2005 a fost numit sef al Administratiei Finantelor Publice Eforie, iar patru ani mai tarziu a devenit seful Administratiei Finantelor Publice Constanta. In ANAF a fost numit seful Directiei Generale de Administrare a Marilor Contribuabili in februarie 2013.


Citește și:

populare
astăzi

1 Horoscop luni, 18 martie. O zodie va fi trădată de cineva drag. Peștii vor avea parte de o surpriză

2 VIDEO Aproape interesant...

3 VIDEO Milionarul cu șase clase, o nouă aroganță

4 România construiește cea mai mare bază NATO din Europa

5 Foarte interesante amănunte...