BREAKING Cioloș și Barna, mesaj de ultimă despre tensiunile din USR/PLUS!

BREAKING Cioloș și Barna, mesaj de ultimă despre tensiunile din USR/PLUS!

BREAKING Cioloș și Barna, mesaj de ultimă despre tensiunile din USR/PLUS! Liderii USR și PLUS, Dan Barna și  Dacian Cioloș, au postat pe Facebook un mesaj comun, după ce în presă au apărut informații referitoare la negocierile tensionate între USR și PLUS, că ”pe alocuri discuțiile sunt mai aprige” dar a precizat că cele două partide ”vor merge mai departe împreună. Și la prezidențiale, și la locale, și la parlamentare”.

 Precizările celor doi lideri vin după ce Digi24.ro a scris că vineri seară a fost o nouă rundă de negocieri între echipele USR –PLUS pentru încheierea unei alianțe pe termen lung, care să cuprindă prezidențialele, localele și parlamentarele din 2020 și că Dacian Cioloș s-ar fi ridicat de la masă în timpul discuțiilor și ar fi plecat. A fost a două oară când liderul PLUS ar fi părăsit negocierile în timpul dezbaterilor.

Redăm mai jos postarea integral

”Am scris rândurile de mai jos împreună cu Dan, eu aflându-mă la Cabana Babele alături de Valerie, după ce am văzut articolele despre tensiunile care ar exista între USR și PLUS.

Da, discutăm zilele acestea despre viitorul Alianței. Alianța noastră e, de fapt, alianța celor care i-au oferit deja încrederea. Da, pe alocuri discuțiile sunt mai aprige, pentru că fiecare dintre noi vine la masă cu idei și cu soluții care să valorifice cât mai bine zestrea propriului partid. Dar vrem să spunem un lucru foarte clar: USR și PLUS vor merge mai departe împreună. Și la prezidențiale, și la locale, și la parlamentare.

Suntem hotărâți să găsim cea mai bună formulă pentru asta și nu ne vom ridica de la masa negocierilor până când nu ajungem la o înțelegere care să ne facă mai eficienți decât am fi separat, pentru că România trebuie guvernată bine după alegeri. Nicio încercare de dezbinare nu ne va descuraja. Nu o să cădem în capcana în care au căzut alții în trecut.”


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Nu le zice rău Ciucă...

4 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

5 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”