BREAKING Liderul ALDE Teleorman, Sami Calotă, audiat la DNA/Considerat unul dintre apropiații lui Dragnea, a vândut măști FFP2 cu 60 de lei Ambulanței Teleorman

BREAKING Liderul ALDE Teleorman, Sami Calotă, audiat la DNA/Considerat unul dintre apropiații lui Dragnea, a vândut măști FFP2 cu 60 de lei Ambulanței Teleorman

Liderul ALDE Teleorman, Sami Calotă, a fost audiat azi la DNA. El s-a prezentat la ora 15:00 însoțit de avocatul Viorel Mocanu, fost agent guvernamental al României la CEDO și apărător al Sorinei Pintea, Rovanei Plumb și Sorin Oprescu. Sami Calotă a refuzat să dea explicații presei cu privire la motivul prezenței la DNA.

Presa locală din Teleorman a scris în aprilie că farmacia Centro din Alexandria, controlată de Sami Calotă, a vândut Serviciului Județean de Ambulanță (SAJ) Teleorman măști FFP2 cu 60 de lei bucata, fără TVA.

Potrivit SEAP (sistemul electronic de achiziții publice), firma Farmacia Centro Invest SRL din Alexandria a vândut SAJ Teleorman combinezoane și măști de protecție în luna aprilie, relatează G4Media.ro.

24 aprilie 2020: Farmacia Centro a vândut SAJ Teleorman 500 de combinezoane cu 43 de lei bucata în valoare totală de 22.500 de lei

7 aprilie 2020: Farmacia Centro a vândut SAJ Teleorman 2000 de măști K95-FFP2 cu 60 de lei bucata (fără TVA) în valoare totală de 120.000 de lei.

Spre deosebire, pe 16 aprilie 2020, Administrația spitalelor și serviciilor medicale București a cumpărat măști K95-FFP 2 cu 15 lei bucataVezi aici.

2 aprilie 2020: Farmacia Centro a vândut SAJ Teleorman 5000 de măști simple cu 7 lei bucata în valoare totală de 35.000 de lei.

Potrivit datelor de la Registrul Comerțului, firma Farmacia Centro Invest SRL din Alexandria este deținută de Sorinel Petreaca (46 de ani) și Andrei Leonard Calotă (26 de ani).

Cine e Sami Calotă, liderul ALDE Teleorman. Potrivit Liber in Teleorman, el a fost director al Spitalului de Psihiatrie Poroschia din Teleorman. În 2015 a fost consilier în MAI, apoi consilier al deputatului Ică Florică Calotă. Unul dintre cei doi băieți ai lui a fost iubitul Alexandrăi Dragnea, fiica fostului lider PSD Liviu Dragnea, înainte ca aceasta să aibă o relație cu cântărețul Alex Mațaev.

Sami Calotă a fost acuzat de telormăneanul Romică Părpălea, cunoscut drept ”mortul lui Dragnea” că ar fi încercat să îl mituiască cu 100.000 de euro ca să își retragă denunțul împotriva lui Dragnea de la DNA în dosarul Referendumul. După acuzațiile lui Părpălea, Sami Calotă și-a dat demisia din funcția de consilier în MAI.

Ziarul Adevărul nota în septembrie 2019 că Niculae Bădălău, ministrul PSD al Economiei, pregătea numirea lui Samuel Calotă în fruntea Institutului de Metrologie.

Foto: Sami Calotă (Stânga) și avocatul Viorel Mocanu la sediul DNA / G4Media.ro

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Fosta țiitoare a lui Dragnea s-a combinat cu fostul patron de la Sensiblu

2 VIDEO Priviți, soldații ucraineni folosesc obuzierele italiene FH70, dar trag cu muniție produsă în Finlanda!

3 ULTIMA ORĂ E disperare mare! / Rusia scoate din depozitele armatei și prima generaţie a lui T-80!

4 VIDEO „Nu mai are fiere, splină, o parte din ficat, coastele i-au pătruns în plămâni” / Patru polițiști de la SAS, reținuți după ce au bătut un bărbat c…

5 Hopa! Soldații ruși și-au creat pe Telegram o „scorbură” pe care Kremlinul nu o poate controla