Bulgarul suspectat de violul şi uciderea jurnalistei Viktoria Marinova a fost extrădat din Germania

Bulgarul suspectat de violul şi uciderea jurnalistei Viktoria Marinova a fost extrădat din Germania

Severin Krasimirov, suspectat de violul şi uciderea jurnalistei bulgare Viktoria Marinova, a fost extrădat miercuri din Germania, a declarat un purtător de cuvânt al ministerului justiţiei din Bulgaria, citat de AFP. Avionul la bordul căruia se afla Krasimirov a aterizat la Sofia puţin înainte de ora 19.

Marinova, în vârstă de 30 de ani, prezentatoare a televiziunii TVN, a fost găsită moartă pe malul Dunării, la Ruse, în 6 octombrie. Ancheta a stabilit că ea fusese bătută şi violată, înainte de a fi ucisă.

Krasimirov a fost arestat în 9 octombrie în nordul Germaniei, lângă Hamburg. Un comunicat al instanţei germane unde a fost audiat în vederea extrădării a precizat că suspectul a recunoscut că a avut o altercaţie cu victima şi că a lovit-o în faţă, dar nu a recunoscut şi violul. El urmează să fie transferat de la Sofia în arestul poliţiei din Ruse. Presa bulgară a difuzat imagini cu autovehicule ale poliţiei judiciare care plecau de pe aeroportul din capitală, la scurt timp după aterizarea aeronavei cu care a fost adus Krasimirov. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…