Buzău: Toate paturile destinate pacienţilor COVID-19 sunt ocupate; peste 50 de persoane pozitive, izolate la domiciliu

Buzău: Toate paturile destinate pacienţilor COVID-19 sunt ocupate; peste 50 de persoane pozitive, izolate la domiciliu

Peste 50 de persoane diagnosticate cu COVID 19, care sunt asimptomatice sau prezintă simptomatologie uşoară, sunt izolate la domiciliu, deoarece, în acest moment, toate paturile din spitalele destinate internării acestei categorii de pacienţi sunt ocupate, informează, marţi, Prefectura Buzău.

Potrivit sursei citate, datele furnizate de Direcţia de Sănătate Publică Buzău relevă că, în ultimele 24 de ore, în judeţ au fost confirmate 41 cazuri noi de îmbolnăvire cu noul coronavirus, 5 pacienţi fiind testaţi şi diagnosticaţi la laboratoare private.

Pacienţii nou confirmaţi au vârste cuprinse între 31 ani şi 77 de ani.

"Întrucât, la acest moment, în judeţul Buzău toate paturile destinate internării acestei categorii de pacienţi sunt ocupate, un număr de 54 de pacienţi confirmaţi pozitiv, asimptomatici sau cu simptomatologie uşoară, se află în izolare la domiciliu", se arată într-un comunicat de presă al Prefecturii Buzău remis AGERPRES.

De la începutul pandemiei, în judeţul Buzău au fost diagnosticate cu COVID-19 un număr de 1.222 de persoane, dintre care 34 au decedat. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

4 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro