Ca MAFIOȚII. Dragnea l-a contactat pe Zgonea după ce i s-a susurat la ureche că s-a depus un denunț care vizează TelDrum, la DNA

Ca MAFIOȚII. Dragnea l-a contactat pe Zgonea după ce i s-a susurat la ureche că s-a depus un denunț care vizează TelDrum, la DNA

Ca mafioții. Dragnea l-a contactat pe Zgonea după ce i s-a susurat la ureche că s-a depus un denunț care vizează TelDrum, la DNA. Și cel care a susurat l-a nominalizat pe Zgonea ca fiind una dintre persoanele despre care se vorbește în „Sistem” că ar conspira la adresa lui. Și că ar fi primit de la Coldea, cu care Zgonea este într-o relație foarte apropiată, niște înscrisuri „ucigătoare” despre relația lui Dragnea cu TelDrum. Se pare că Zgonea i-a dat, subtil, cu flit. Deși oferta lui Dragnea a fost foarte generoasă. Facem precizarea că informația furnizată lui Dragnea viza un denunț depus la DNA Ploiești.

Întâlnirea a avut loc duminică seară, la Stadionul Național ''Arcul de Triumf'' din București.

Zgonea  a fost adus cu mașina de Marcel Ciolacu, fostul „du-te după țigări și ține geanta” al lui Hrebenciuc.

"L-am invitat eu, personal. Am vrut să vorbesc cu el și o să mai vorbesc cu el în seara asta", a spus Dragnea, referindu-se la Zgonea.

Întrebat dacă o să se împace cu Zgonea, Dragnea a precizat: "Vreau să văd ce face și dacă-l pot ajuta cu ceva (...) Știu că nu muncește nicăieri (...) Nu e niciun plan, doar să vorbesc cu el".



Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Foarte interesante amănunte...

5 Foarte interesante amănunte...