Ca-n Rusia, frate! Chireac îl călca-n picioare pe Tudose la prânz, la Antena 3. Acum îl pupă-n cur, cu clăbuci, pe site-ul lui!

Ca-n Rusia, frate! Chireac îl călca-n picioare pe Tudose la prânz, la Antena 3. Acum îl pupă-n cur, cu clăbuci, pe site-ul lui!

Ca-n Rusia, frate! Chireac îl călca-n picioare pe Tudose la prânz, la Antena 3. Acum îl pupă-n cur, cu clăbuci, pe site-ul lui! Mai mult, scrie premier numai cu majuscule! Voi realizați, oameni buni, ce hidoșenii intoxică mințile oamenilor, oră de oră, la televiziunile penalilor? Fraților, nici violat în grup, de pedofili, în direct, un ziarist onest n-ar face așa ceva! Dar, pentru suma corectă sau la telefonul stăpânului care te-a realizat în viață, în România se poate...

Chireac la prânz, la Antena 3:

”Din punct de vedere politic, Mihai Tudose este prietenul pedofililor. Asta se întâmplă! Nu există o altă explicație decât policianismul domnului Tudose în legătură cu această decizie” a spus Bogdan Chirieac, la Antena 3. 

”Mihai Tudose de la Băneasa”

Chireac a adăugat: ”Câtă vreme ministrul de Interne îi cere demisia șefului Poliției Române și prim-ministrul Guvernului tău, partidului tău preferă să cauționeze nenorocirile din Poliție, doar pentru a da o palmă ministrul Carmen Dan, din acest moment e o ruptură evidentă, clară, între Mihai Tudose de la Băneasa și partidul de pe Kiseleff. Nu e o trimitere la zona serviciilor, e cu direcție. Mai are cineva vreo îndoială în acest moment? Ne-a explicat dl Ciuvică aseară că dl Despescu e numit de Cioloș. Nu aveți ce să mai spuneți în această zonă. Omul nu are a primi ordine de la partid, e în cu totul altă zonă. În acest moment, doamna Carmen Dan stă degeaba la MAI. Nu mai poate schimba nici garda de la poartă. Dl Despescu nu mai are rost să mai asculte vreo dispoziție din partea doamnei Carmen Dan, se duce direct la dl Tudose”. 

Bogdan Chirieac a continuat: ”Din punct de vedere politic, Mihai Tudose se compromite grav, nu spun încă definitiv, pentru că eticheta pentru Mihai Tudose e `prietenul pedofililor`. Câtă vreme nu sesizează un adevăr fundamental că Poliția Română îl avea în mână din 2009. Toate faptele comise după 2009 sunt numai și numai din cauza Poliției Române. Au avut nevoie de trei zile să-l identifice.” 

”Este cea mai bună oportunitate pentru coaliția de guvernare să încerce schimbarea premierului. În acest moment, nu are niciun fel de suport popular. Nu poți fi prietenul pedofililor sub nicio formă” a conchis jegul. 

 Chirea, acum câteva minute, pe site-ul lui. Observați că scrie premier cu majuscule:

„O țară întreagă a fost revoltată de decizia Primului-ministru, Mihai Tudose, de a-l menține în funcție pe șeful Poliției Române, chestorul Bogdan Despescu.
 
 S-a creat senzația că, din motive ce țin de războiul politic cu Liviu Dragnea și Carmen Dan, Premierul ar cauționa caracatița înspăimântătoare din Poliție, care l-a acoperit pe pedofil, din 2009 încoace. Media a aflat că, din 2016, polițistul Eugen Stan avea dosar penal pentru agresiune sexuală săvârșită împotriva unei tinere, surprinsă în scara blocului, la miezul nopții. Cu toate acestea, ancheta a fost mușamalizată, iar polițistul Stan nu a fost nici măcar suspendat din funcție. Din cauza acestui fapt a putut avea loc ultima agresiune, în care doi minori au fost practic violați de polițistul Stan, într-un lif al unui bloc din Drumul Taberei.

Lucrurile se complică însă mult în acest moment. Premierul a declarat că a aflat pe surse că următorul candidat la șefia Poliției Române, chestorul Ioniță Alexandru Catalin, de la DGA, refuză numirea. Surse autorizate, care au ținut să-și păstreze anonimatul, ne-au confirmat însă că între Premier și chestorul Ionita a avut loc o convorbire telefonică, în care primul a întrebat dacă ar accepta funcția de șef al Poliției Române. Acesta ar fi răspuns: "domnule Prim-ministru, raportez: am depus un raport la doamna ministru Carmen Dan, prin care am argumentat refuzul față de acceptarea funcției. În acest moment mă aflu în anticamera dânsei". Premierul ar fi insistat: "d-le chestor, acceptați sau nu funcția propusă?" Chestorul a răspuns: "cu tot respectul, dl Prim-ministru, NU!"

În aceasta situație, Premierul ar fi amânat luarea unei decizii în privința schimbării șefului Poliției, așteptând să vadă raportul complet privind caracatița din Interne, care a permis mușamalizarea dosarului polițistului pedofil.

Surse din Palatul Victoria ne-au mai declarat că Premierul este profund îngrijorat de starea Poliției Române și de ansamblu situației găsite la Ministerul de Interne. Premierul ar putea decide măsuri radicale în perioada următoare.”




Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 Citiți și voi cine s-a prezentat la prima recrutare de soldați organizată de MAPN în 2024

3 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

4 „Dacă voiai să câștigi nu era suficient doar să-ți petreci câteva ore cu un bărbat”

5 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA