Căca-ne-am în ea de țară! Aia pe care MAFIA vrea s-o pună șefa Curții Supreme a primit 725.722 lei drepturi salariale de la statul român!

Căca-ne-am în ea de țară! Aia pe care MAFIA vrea s-o pună șefa Curții Supreme a primit 725.722 lei drepturi salariale de la statul român!

Căca-ne-am în ea de țară! Aia pe care MAFIA vrea s-o pună șefa Curții Supreme a primit 725.722 lei drepturi salariale de la statul român! Adică, după ce a fost suspendată din magistratură și judecată într-un dosar de corupție, statul îi plătește salariul pe perioada în care n-a muncit în magistratură? Dar și-a câștigat existența lucrând și fiind plătită în altă parte, așa cum rezultă din declarația de avere de mai jos! Mai mult, Corina Corbu a transmis ICCJ o notificare prin care cere să nu se permită sub nicio formă studierea dosarului in care a fost achitată! De ce oare? Dar banii cum a știut să-i ceară?

Declarația de avere a Corinei Corbu:

Cine este Corina Corbu

Corina Corbu a fost numită anul trecut prin decret de către preşedintele Klaus Iohannis la şefia Secţiei Contencios a ICCJ. Ea fusese trimisă în judecată de DNA în 2014, dar a fost achitată. Ea a fost judecată pentru infracţiunea de complicitate la favorizarea faptuitorului şi a fost achitată definitiv în dosarul colegei sale, Gabriela Bîrsan. Chiar dacă a fost achitată, semnele de întrebare rămân. 

Potrivit CV-ului său consultat de  G4Media.ro (care nu este public însă), în perioada 2014-2018, cât a fost judecată pentru complicitate la favorizarea făptuitorului în dosarul Bîrsan, judecătoarea Corbu a lucrat în calitate de consilier, la societatea Mușat și Asociații Tax SRL. Este vorba de o subsidiară a societății de avocaţi care l-a reprezentat pe actualul şef de stat Klaus Iohannis în procesul de incompatibilitate de la ICCJ, deschis de Agenţia Naţională de Integritate (ANI).


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

5 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria