Căcații de la RTV titrează: „Iohannis cere de la Guvern lege pentru amnistie și grațiere”

Căcații de la RTV titrează: „Iohannis cere de la Guvern lege pentru amnistie și grațiere”

Burtiere jegoase la căcații de la România TV: „Iohannis cere de la Guvern lege pentru amnistie și grațiere”, a titrat România TV, pe burtieră, la scurt timp după ce președintele a deschis ședința de Guvern de astăzi, scrie  Paginademedia.ro .

Klaus Iohannis a deschis azi ședința de Guvern, spunând că premierul s-a angajat să nu bage peste noapte pe ordinea de zi ordonanțele legate de grațiere și de modificare a codurilor penale.  Klaus Iohannis: „Premierul mi-a spus ca nu vor fi puse pe ordinea de zi suplimentara aceste chestiuni (ordonanța de grațiere și cea de modificare a codurilor penale - n.r.). Subliniez si sper sa fiu in asentimentul premierului, s-a angajat ca aceste chestiuni sa nu fie bagate peste noapte in nici o sedinta de guvern.”

Burtierele România TV lasă însă să se înțeleagă că președintele a cerut o lege a grațierii: "Iohannis bate cu pumnul în masă la Guvern pentru legea grațierii", a fost un alt titlu.

Altă burtieră: „Cum se răzbună Iohannis în ziua în care „guvernul meu” e audiat”

Cu excepția România TV, posturile TV au avut mesaje simple:

Antena 3 - Iohannis: Am discutat cu premierul despre grațiere

B1 TV: Iohannis: Premierul a promis că nu discutăm despre grațiere

Realitatea TV - Iohannis: sunt mulțumit de felul în care vă faceți datoria

"Cunoaşteţi povestea, că este un elefant în încăpere, dar nu se vede. Sunt doi elefanţi: ordonanţa de graţiere şi ordonanţa de modificare a Codurilor penale. Evident că şi despre acestea am discutat cu domnul prim-ministru mai de dimineaţă, iar domnia sa mi-a spus că discuţia avusese loc deja cu anumiţi colegi din Guvern şi că nu vor fi puse pe ordinea de zi suplimentară aceste două chestiuni", Klaus Iohannis.







Citește și:

populare
astăzi

1 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

2 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 „Au vrut ca o Ucraină epuizată, dar încă neînvinsă, să fie forțată să se așeze la masa negocierilor cu o Rusie epuizată, dar și neînvinsă”