Cadouri speciale pentru prieteni, pe FineStore.ro

Cadouri speciale pentru prieteni, pe FineStore.ro

Perioada Sărbătorilor de iarnă este despre a dărui și a te reuni cu cei dragi. Ai ocazia să îți revezi în aceste zile prieteni cu care în restul anului poate este greu să îți sincronizezi programul, iar un cadou deosebit este modalitatea perfectă de a le reaminti cât de mult îi prețuiești. Pe FineStore.ro găsești o gamă largă de băuturi pe care să le dăruiești; avantajul este că le-ați putea savura împreună de Sărbători sau cu alte ocazii la care vă veți revedea în anul ce urmează. 

Când faci cadou o băutură încearcă să ții cont de gusturile persoanei căreia îi este destinată. Alege mărci sau arome pe care știi că prietenii tăi ar fi curioși să le încerce sau care au particularități pe care cunoscătorii le vor aprecia.  

Evită opțiunile banale! Cele mai bune variante sunt pe FineStore 

O sticlă de băutură care pare luată la întâmplare, de pe raftul magazinului din colț, nu este cea mai bună idee.  

Pe FineStore.ro găstești o selecție de vinuri alese, precum vin Purcari,  românești sau străine. Din colecția Masi, spre exemplu, poți alege vinuri rafinate, îmbuteliate în sticle pe care aproape că ți-e milă să le desfaci, sau livrate în cutii elegante, ce vor fi apreciate de consumatori. Din gama Bruno Vespa poți alege un vin cu un caracter deosebit, apreciat de orice cunoscator datorită gustului neted și postgustului catifelat și complex pe care le oferă degustătorilor după oxigenare. 

Pe lângă vinuri, în oferta FineStore găsești tequila, vodka, șampanie, rom, coniac, gin, lichior, whisky, dar și băuturi tradiționale românești și străine, așa că ai de unde alege, cu siguranță! În plus, scutești timp pierdut în trafic, nervii provocați de aglomerația din magazine, iar toate cadourile sunt livrate rapid la tine acasă, chiar gratuit când comanda depășește valoarea de 199 de lei. 

Pentru un prieten consumator de vodkă fină, dar și pentru cel care face pe barmanul la toate petrecerile, poți alege un pachet Mont Blanc Pure Diamond Jewel, cu 2 sticle de vodka transparentă și pură ca diamantul, 6 pahare brand-uite de shot, o frapieră elegantă și un shaker care face pe oricine să pară un maestru al cocktailurilor. Și dacă îți face și ție cu ochiul, poți să comanzi un pachet și pentru barul tău de acasă.  

Tot pentru iubitorii de tărie, AU Vodka poate fi o alegere inspirată. Cu struguri negri, pepene roșu, ananas sau cireșe, va fi savurată de amatorii de băuturi fructate, grație savorii sale deosebite, ce transformă degustarea într-o experiență memorabilă, dar și culorilor care vor completa perfect atmosfera de sărbătoare. 

Opțiunile pentru amatorii de rom sunt și ele numeroase. Din gama scandinavilor de la AH Riise, poți alege băuturi cu buchet sofisticat și arome intense, potrivite pentru a fi consumate seci, în long drinks clasice sau în cocktailuri sofisticate. Black Barrel Navy Spiced vine într-un ambalaj tip butoiaș, pentru un efect nu doar gustativ, ci și vizual. Sticlele foarte elegante din gama A.H. Riise Non Plus Ultra sau un set A.H. Riise 24 Experience vor oferi degustătorilor o călătorie senzorială prin universul aromatic al romurilor caraibiene. 

Romurile marca Dictador sunt oricând un răsfăț pentru simțurile celor care apreciază acest tip de băutură, iar „coniacul romurilor”, Matusalem, poate fi piesa de rezistență de sub bradul de Crăciun în jurul căruia îți chemi prietenii. 

Deși poate te-ai gândi că o sticlă de băutură nu este cel mai potrivit cadou pentru o femeie, prietenele tale vor aprecia cu siguranță o sticlă elegantă de gin aromat June by G’Vine sau de G’Vine Floraison ori un lichior Sheridanʾs ori Tequila Rose, mix echilibrat și aromat de căpșune și tequila, ce poate fi savurat ca atare sau în cocktailuri delicioase.  

Pentru un cadou între prieteni cu o simbolistică aparte îți recomandăm tequila Padre Azul. Venită direct din Mexic, aceasta are un ambalaj „signature”, ce reprezintă prietenia eternă în țara sa de origine: o sticlă cu dop în formă de craniu, al cărei conținut are o savoare pur și simplu irezistibilă. 

Când alegi o băutură cadou, gândește-te la gusturile persoanei care o va primi, nu la gusturile proprii. Un cadou trebuie să fie ceva personal, venit din suflet, nu o formalitate! 


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…