Camera Deputaţilor dezbate cererea DNA de încuviinţare a efectuării percheziţiei informatice în cazul lui Miuţescu

Camera Deputaţilor dezbate cererea DNA de încuviinţare a efectuării percheziţiei informatice în cazul lui Miuţescu

Plenul Camerei Deputaţilor dezbate şi votează, luni, raportul Comisiei juridice privind cererea ministrului Justiţiei de încuviinţare a efectuării percheziţiei informatice în cazul deputatului Adrian Miuţescu.

Votul va fi secret cu bile.

Joi, Comisia juridică a Camerei Deputaţilor a dat raport favorabil cererii DNA de încuviinţare a efectuării unei percheziţii informatice în cazul deputatul Gheorghe Adrian Miuţescu, suspect de săvârşirea a opt infracţiuni.

Pe 24 noiembrie, Direcţia Naţională Anticorupţie a solicitat Camerei Deputaţilor încuviinţarea pentru efectuarea unei percheziţii informatice în dosarul în care este vizat deputatul Gheorghe Adrian Miuţescu, suspect de săvârşirea a opt infracţiuni de folosire a influenţei sau autorităţii de către o persoană care deţine o funcţie de conducere într-un partid, în scopul obţinerii pentru sine sau pentru altul de foloase necuvenite.

Pe 12 noiembrie, DNA Piteşti a anunţat că preşedintele PNL Argeş, deputatul Adrian Miuţescu, este urmărit penal într-un dosar privind fapte de corupţie. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

4 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria

5 Așa o fi? /