Canada: Un elicopter lovește o linie electrică, doi morți

Canada: Un elicopter lovește o linie electrică, doi morți

Două persoane și-au pierdut viața duminică iar alta a fost rănită în accidentul unui elicopter care s-a prăbușit după ce a lovit o linie de transport al energiei electrice în provincia Noul Brunswick (estul Canadei), au informat surse concordante, potrivit AFP.

Dintr-un motiv necunoscut, elicopterul s-a dezechilibrat după ce a atins linia electrică înainte de a se prăbuși duminică în jurul orelor 16.00 (19.00 GMT), a explicat Jandarmeria regală a Canadei (GRC) însărcinată cu ancheta.

Elicopterul a lovit o linie de medie tensiune la Flatlands, în apropiere de Campbellton, în nordul provinciei Noul Brunswick, după care a căzut într-un râu, a anunțat jurnalul local L'Acadie Nouvelle,. căzut privând de electricitate peste 14.000 de locuințe din regiune până în Québecul vecin.

Biroul pentru securitatea transporturilor (BST) a informat duminică într-un comunicat că "luni urmează să fie trimisă o echipă de anchetatori la locul accidentului".

Duminică seară, potrivit datelor companiei de electricitate din Noul Brunswick, peste 2.000 de clienți erau lipsiți în continuare de energie electrică.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

4 Nu le zice rău Ciucă...

5 „Lebăda neagră”, noul trend pe internet după prăbușirea podului din Baltimore. Ce teorii ale conspirației circulă pe rețelele sociale