Canotaj: Adelina Cojocariu, după ce i s-a făcut rău la Cotroceni - Voi face niște analize

Canotoarea Adelina Cojocariu, care a leșinat marți în timpul ceremoniei organizate la Palatul Cotroceni cu ocazia decorării medaliaților la Jocurile Olimpice și Paralimpice de la Rio, a declarat că va face niște analize pentru că "nu e chiar normal" ce i s-a întâmplat.

"Sunt bine acum. Mi-a fost puțin rău, m-a luat cu amețeală în timpul ceremoniei, dar mi-am revenit și acum sunt OK. Nu știu dacă emoțiile au fost prea mari, chiar dacă am fost în fața președintelui, important e că sunt OK acum. Domnul președinte mi-a spus ulterior să am grijă ce mănânc ca să nu îmi mai fie rău. Probabil voi face niște analize. Pentru că nu e chiar normal să mi se facă rău, dar eu zic că sunt sănătoasă și nu am nimic. Oricum, pregătirile le reluăm în luna noiembrie", a spus sportiva la finalul ceremoniei.

Canotoarea Adelina Cojocariu a leșinat, marți, în timpul ceremoniei organizate la Palatul Cotroceni cu ocazia decorării medaliaților la Jocurile Olimpice și Paralimpice de la Rio.Sportiva și-a revenit în câteva momente și a revenit în sală la fotografia de grup cu șeful statului.

Președintele Klaus Iohannis a conferit marți, în cadrul unei ceremonii organizate la Cotroceni, Ordinul "Meritul Sportiv", Clasa I, echipei de scrimă — Loredana Dinu, Simona Gherman, Simona Pop, Ana Maria Popescu, Ordinul "Meritul Sportiv", Clasa a II-a, cu o baretă tenismenilor Florin Mergea și Horia Tecău, Ordinul "Meritul Sportiv", Clasa a II-a, canotoarei Roxana Gabriela Cogianu, Ordinul "Meritul Sportiv", Clasa a III-a, cu două barete canotoarelor Mădălina Bereș, Andreea Nicoleta Boghian, Adelina Maria Boguș (Cojocariu), Daniela Druncea, Laura Oprea, Mihaela Petrilă, Iuliana Popa, Ioana Strungaru și lui Albert Saritov — lupte libere.

Totodată, în semn de "înaltă apreciere și recunoștință pentru rezultatul de excepție obținut la Jocurile Paralimpice de vară moderne ediția a XV-a, Rio 2016, pentru dăruirea, devotamentul și profesionalismul puse în slujba afirmării sportului românesc și a imaginii României în lume", președintele Klaus Iohannis i-a conferit Ordinul "Meritul Sportiv", Clasa a III-a, cu două barete lui Florin-Alexandru Bologa — judo.

De la ceremonie au lipsit Ana Maria Popescu, medaliată cu aur cu echipa României la spadă, și Florin Mergea, vicecampion olimpic la tenis în proba de dublu masculin, ambii fiind plecați în vacanță. Decorațiile le vor fi înmânate de colegii de echipă la întoarcerea în țară. De asemenea, halterofilul Gabriel Sîncrăian, medaliat cu bronz la Rio, a lipsit din lotul celor decorați marți la Palatul Cotroceni deoarece există o suspiciune asupra lui privind un test antidoping.

Decorările au fost făcute la propunerea Ministrului Tineretului și Sportului, Elisabeta Lipă.

În cadrul festivității de la Cotroceni, drapelul României a fost înmânat președintelui Klaus Iohannis de sportiva Simona Pop, cea care l-a purtat la ceremonia de închidere a Jocurilor Olimpice de la Rio de Janeiro.

AGERPRES (editor: Marius Țone, editor online: Irina Giurgiu)


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 BREAKING Emi Pian, șeful clanului Duduianu, executat în stil mafiot de un rival pe o stradă din Capitală

2 Porno-scandal de proporții în Parlamentul României

3 Angajată SRI la 19 ani, lector la Academia SRI la 26 de ani, expert AEP la Stockholm la 32 de ani

4 Antena 3 l-a „omorât” și pe tatăl interlopului ucis în această dimineață!

5 Unde e poliția?! / Filmul și motivul uciderii în Giulești a interlopului Emi Pian, liderul clanului Duduianu. O …