Cântăreața Mary J Blige, obligată să îi plătească fostului soț o pensie alimentară de 30.000 de dolari pe lună

Cântăreața Mary J Blige, obligată să îi plătească fostului soț o pensie alimentară de 30.000 de dolari pe lună

Cântăreața Mary J Blige, o vedetă a muzicii R&B americane, a fost obligată printr-o hotărâre judecătorească să îi plătească fostului ei soț, Martin "Kendu" Isaacs, de care s-a despărțit în 2016, o pensie alimentară de 30.000 de dolari pe lună, a anunțat vineri site-ul contactmusic.com.

Celebra interpretă americană a depus în iulie 2016 actele oficiale prin care a cerut divorțul de soțul ei, punând astfel capăt unui mariaj de 12 ani. Deși artista a afirmat că a semnat un contract prenupțial care o scutește să îi plătească o pensie alimentară fostului soț, un judecător din Statele Unite a decis că Mary J Blige trebuie să îi plătească lui Martin "Kendu" Isaacs suma de 30.000 de dolari pe lună, în cadrul unei înțelegeri temporare între părți, precizează E! Online.

Martin "Kendu" Isaacs, care era managerul cântăreței în momentul căsătoriei lor, oficiată în decembrie 2003, ceruse inițial o pensie alimentară de 129.319 de dolari pe lună, însă judecătorul desemnat în acest proces de divorț a redus considerabil cuantumul pensiei care îi va fi plătită de Mary J Blige.

În aprilie 2016, cântăreața a dezvăluit într-un interviu că Isaacs a fost extrem de cheltuitor în timpul căsniciei lor, iar o serie de documente publicate de revista People au sugerat că Martin "Kendu" Isaacs a raportat suma de 420.000 de dolari în declarația de impozit dintr-un an, la categoria "cheltuieli de călătorie", deși își petrecuse acea vacanță în compania unei iubite, nu a soției sale.

În timpul căsătoriei, Mary J Blige a devenit mama vitregă a celor trei copii ai lui Isaacs dintr-o relație anterioară a acestuia — Brianna, Jordan și Nas—, însă cântăreața afirmă în prezent că nu mai are nicio obligație față de ei.

"Nu mai sunt responsabilă cu susținerea financiară a părinților și a copiilor lui Martin din altă relație, deși el continuă să îmi trimită în fiecare lună facturile cu cheltuielile lor", a afirmat artista în documentele oficiale prezentate în instanță. De asemenea, Mary J Blige spune că fostul ei soț conduce în continuare automobilul Mercedes ale cărui rate lunare sunt plătite tot de ea și că soțul ei refuză să îi predea "premiile Grammy și celelalte trofee" pe care vedeta R&B le-a câștigat de-a lungul anilor.

Mary J Blige mai spune că timp de foarte mulți ani ea a fost singurul membru al familiei care obținea venituri financiare și, acuzând stilul de viață extravagant al fostului soț, pretinde că a acumulat datorii de 10 milioane de dolari.

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 „Iub, te-am regulat cum trebuie?” / Dragnea, încornorat ca ultimul gușfarete

2 Zvon...

3 „Vrem 1,5 milioane euro sau publicăm pozele“

4 O dobitoacă

5 AUDIO Profesorul Cordoș, înregistrat când înapoiază mita după trei luni de la decesul pacientului