Capriati nu o menajează pe Șarapova

Capriati nu o menajează pe Șarapova

Americanca Jennifer Capriati, fostă nr. 1 mondial, a criticat-o cu virulență, luni, pe rețele de socializare pe rusoaica Maria Șarapova, depistată pozitiv la un control antidoping efectuat în ianuarie la Openul de tenis al Australiei.

Fără să-i pronunțe numele, Capriati spune că Șarapova ar trebui ''deposedată de titlurile câștigate, dacă totul se adeverește'', scrie ea într-o serie de tweet-uri.

''Care este interesul pentru cineva să ia un medicament pentru inimă, care ajută la o recuperare mult mai rapidă, dacă nu are o problemă cardiacă?'', se întreabă Capriati, care a câștigat trei titluri de Mare Șlem (Openul Australiei în 2001 și 2002, Roland Garros 2001).

''Eu nu am ales să trișez, orice mi s-a întâmplat (...) Nu am avut o echipă de doctori plătiți cu bani mulți care să găsească modul de a ocoli regulamentul până când știința îi prinde'', a continuat fosta jucătoarea americană de tenis.

Capriati, campioană olimpică în 1992, și-a încheiat cariera în 2004, în urma unor probleme personale.

Șarapova a dezvăluit luni, la Los Angeles, că a fost controlată antidoping pozitiv la Openul Australiei.

Ea a explicat că acest control pozitiv s-a datorat utilizării unui medicament, meldoniu, care i-a fost prescris încă din 2006 și care a intrat pe lista produselor interzise din 1 ianuarie 2016.

''Sunt complet responsabilă, am făcut o greșeală enormă, am primit un mail de la Agenția mondială antidoping la sfârșitul lunii decembrie și nu am controlat lista pentru a vedea dacă acest medicament figura acum pe lista produselor prohibite'', a explicat Șarapova.

AGERPRES 

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Cifrele ultimului sondaj de pe masa PSD. Se prefigurează o mare surpriză

2 FOTO Priviți, oameni buni! Ciolacu, Tudose și Romașcanu, în această seară, la Sărata Monteoru!

3 VIDEO „Este o combinație de neomenie cu prostie rară” / CTP îl calcă-n picioare pe Orban după numirea fostului p…

4 Slugile lui Dan Voiculescu, plantate pe listele PSD pentru alegerile parlamentare

5 Elliott Broidy, omul care l-a dus pe Dragnea la Trump, a pledat vinovat pentru acuzația de lobby ilegal în fav…