Carmen Iohannis: Este foarte importantă prezența la vot, este o datorie de onoare

Carmen Iohannis: Este foarte importantă prezența la vot, este o datorie de onoare

Carmen Iohannis, soția președintelui Klaus Iohannis, i-a îndemnat pe români să voteze duminică, afirmând că prezența la vot este "o datorie de onoare și o necesitate".

"Este foarte importantă prezența la vot, fiecare ar trebui să vină să își exprime dorința, pentru că este o datorie de onoare și o necesitate", a declarat Carmen Iohannis, la ieșirea de la urne.

Soția președintelui Iohannis a declarat că a votat pentru continuitate.

"Am votat pentru ca să se continue proiectele începute în Sibiu și pentru ca orașul nostru să devină și mai frumos și să ne bucurăm de el în continuare, să fie unul din orașele cele mai dorite din lume, să fie vizitat și iubit precum îl iubim și noi", a mai spus Carmen Iohannis.

Ea a votat duminică, în jurul orelor 12.00, după ce a venit de la biserică, fiind însoțită doar de un angajat al SPP. Carmen Iohannis a votat în secția 68. La secția 70 a votat finul acesteia, Paul Porr, președintele Forumului Democrat al Germanilor din România și primul pe lista pentru Consiliul Județean Sibiu.

Carmen Iohannis a fost la slujba de la biserică, împreună cu președintele Klaus Iohannis, susțin surse pentru AGERPRES. Președintele României este așteptat să voteze la București, așa cum a anunțat anterior.

AGERPRES/(A—autor: Isabela Paulescu, editor: Mihai Simionescu, editor online: Andreea Lăzăroiu)

Citiți mai mult:

LIVE UPDATE Alegeri Locale 2016

Conținutul website-ului www.agerpres.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site de către AGERPRES sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website. Detalii în secţiunea Condiții de utilizare . Dacă sunteţi interesaţi de preluarea ştirilor AGERPRES, vă rugăm să contactați Departamentul Marketing – marketing@agerpres.ro .

Utilizarea secţiunii Comentarii reprezintă acordul dumneavoastră de a respecta termenii şi condiţiile AGERPRES în ceea ce priveşte publicarea comentariilor pe www.agerpres.ro .


Citește și:

populare
astăzi

1 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

2 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 „Au vrut ca o Ucraină epuizată, dar încă neînvinsă, să fie forțată să se așeze la masa negocierilor cu o Rusie epuizată, dar și neînvinsă”