Cartianu îl face muci pe Gâdea: Bolnavul mintal de la Antena 3

Cartianu îl face muci pe Gâdea: Bolnavul mintal de la Antena 3

Mihai Gâdea și-a demonstrat, o dată în plus, calitățile de propagandist al urii. Aseară, bolboroseala lui murdară, asemănătoare tulumbei de la vidanjă, a împroșcat în direcția președintelui Iohannis două cuvinte infame: „bolnav mintal”, scrie jurnalistul Grigore Cartianu pe  Ziariștii.com .

Retorica găunoasă nu i-a putut ascunde mârlănia, dimpotrivă. Iar când cineva din regia de emisie i-a atras atenția în cască asupra gravității afirmației, gâdele varanic a bolborosit ceva confuz și absurd: cică s-a referit la el însuși, „bolnavul mintal” este chiar el, nu Iohannis… O bâză ieftină, specifică unui apostol al Răului.

Dacă ar fi un accident, urmat de scuzele obligatorii, episodul ar putea fi ignorat. Dar este o rețetă, care poate fi numită „mârlănie cu repetiție”. Și mai grav: Gâdea a devenit un standard și la Antena 3 (unde e director), și la RTV sau, pe alocuri, la B1. Virusul a fost exportat și la TVR, unde a găsit teren fertil în multele straturi geologice de minciună planificată: stalinismul, ceaușismul, „revoluția în direct”, mineriadele, iliescismul, vadimismul, jigodismul contemporan.

O simplă listă: Mihai Gâdea, Mircea Badea, Adrian Ursu, Oana Stancu-Zamfir, Răzvan Dumitrescu, Dana Grecu, Radu Tudor, Alessandra Stoicescu, Sorina Matei, Victor Ciutacu, Andreea Crețulescu, Corina Drăgotescu, Ionuț Cristache, Sorin Roșca Stănescu, Bogdan Chirieac, Răzvan Savaliuc.

Dacă fiecare dintre aceștia ar fi orchestrat o singură ticăloșie de genul „bolnavului mintal” al lui Gâdea, și tot am avea definiția infernului mediatic. Dar toți – și încă mulți alții – sunt recidiviști înrăiți. Gâdea e maestrul, însă discipolii săi se străduiesc să-l ajungă și chiar să-l întreacă, într-o incredibilă spirală a răului.

Rezultatul îl cunoaștem, ne-am obișnuit cu el izbindu-ne prin ecranele televizoarelor. Aflam lucruri înfiorătoare. Geoană a ieșit președinte, dar Băsescu a furat voturile la Paris… Băsescu a fost demis, dar l-a pus la loc o erată… Iohannis vindea copii la bucată, iar pe unii îi tranșa și le vindea organele, ca la Hala Matache: ia ficatu’, ia plămânu’, ia rinichiu’, neamule!… Cioloș umbla cu canistra prin Clubul Colectiv, în timp ce tata Soros îi ținea chibritul… La Timișoara acționau, periculos, separatiștii… Secțiile de votare de la Londra erau goale, deși oamenii așteptau în frig de șapte ore… Diasporenii aduși cu autobuzele se așezau de câte trei-patru ori la coadă, ca să pară coada mai mare… Haștagiștii erau plătiți de Soros să protesteze, dar nici câinii nu lătrau gratis… În Piața Victoriei încăpeau lejer 430.000 de mitingiști aduși de PSD cu autocarele, dar nu aveau loc mai mult de 60.000 de protestatari anti-PSD nici înghesuiți ca sardelele… Românii dădeau lovituri de stat cu plăcuțe suedeze… Jandarmerița Ștefania era ruptă la cervicală, o aștepta paralizia totală, dar țopăia ca o căprioară… Nu jandarmii i-au gazat pe manifestanți, ci manifestanții au aruncat cu fecale în jandarmi… Legile justiției sunt bune, Europa e rea… Năstase e o victimă politică… Dragnea a fost condamnat nevinovat… Pe Voiculescu l-a băgat la beci Statul Paralel… Pușcăriile sunt pline de oameni nevinovați, deci trebuie date grațierea și amnistia…

Pomelnicul poate continua la nesfârșit. Pur și simplu, mercenarii minciunii au creat o realitate paralelă. Au făcut din procurori – infractori, din judecători – mafioți, iar din infractori și mafioți – victime politice, confirmate astfel de recursul extraordinar judecat în regim de urgență de Tribunalul Suprem Antena 3 & Company.

Iar în tot acest timp, românii au plătit 11 inși – unul cu rang de ministru și 10 cu rang de secretari de stat – care aveau obligația, sub jurământ, să impună respectarea Legii Audiovizualului. Cei 11 formează CNA, prima instituție capturată de mafioți înainte de a anunța, la proriile televiziuni, că sunt patrioți.

Din cauza lor, a celor 11, bolnavul mintal de la Antena 3 mai are dreptul să poarte lavalieră la rever, cască în urechi și microfon în mână. Fără complicitatea lor, bolnavul mintal de la Antena 3 ar fi primit interdicție de a se apropia la mai puțin de un kilometru de orice studio TV. Și el, și discipolii lui.


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 Dorel Vișan, premiat de Masonerie pentru prezența la Moscova...