Casa Albă recunoaște că a mințit în privința stării de vineri a lui Trump: „Avea febră, iar nivelul de oxigen scădea rapid. Eram cu adevărat îngrijorați”

Casa Albă recunoaște că a mințit în privința stării de vineri a lui Trump: „Avea febră, iar nivelul de oxigen scădea rapid. Eram cu adevărat îngrijorați”

Șeful de cabinet de la Casa Albă, Mark Meadows, a dezvăluit că starea de sănătate a lui Trump a fost vineri mult mai rea decât au recunoscut oficialii guvernamentali, adăugând că doctorii au recomandat președintelui să meargă la spital după ce au văzut că are febră și nivelul de oxigen din sânge scade rapid, transmite Reuters.

Declarațiile lui Meadows, făcute într-un interviu la Fox News, vin după două zile de prezentări parțiale sau chiar contracdictorii privind starea de sănătate a președintelui.

”Pot să vă spun că cel mai important lucru este că acum nu mai are febră, și îi merge bine din punct de vedere al saturației de oxigen. Ieri dimineață eram cu adevărat îngrijorați de asta. Avea febră, iar nivelul de oxigen scădea rapid. Dar, în stilul caracteristic, acest președinte și-a revenit și a început să meargă”, a adăugat acesta.

Oficiali ai Casei Albe, printre care și Meadows, au susținut vineri că Donald Trump are ”simptome ușoare” și continuă să lucreze.

Acum, a admis că medici de la spitalele Walter Reed și Johns Hopkins au recomandat ca Trump să meargă la spital.

”A făcut progrese incredibile de ieri dimineață, când o parte dintre noi, inclusiv eu și doctorul lui, eram foarte îngrijorați”, a mai declarat Meadows.
 


Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Au fost antrenați de americani și canadieni / Cine sunt „sabotorii”, noul coșmar al Rusiei în Crimeea

2 Experţi şi foşti oficiali de la Pentagon au simulat un război din cauza Taiwanului: Pierderi grele atât pentru China, cât şi pentru Statele Unite

3 Un general ucrainean din GRU prins că a trimis Rusiei informații secrete a încercat să-i împuște pe anchetatori

4 Foarte interesante amănunte!

5 Pe orbita Pământului zboară două avioane spațiale misterioase...