Cătălin Botezatu intervine în conflictul dintre Bianca Drăgușanu și Andreea Raicu

Cătălin Botezatu intervine în conflictul dintre Bianca Drăgușanu și Andreea Raicu

Cătălin Botezatu sare în apărarea Biancăi Drăgușanu, după ce aceasta a fost atacată indirect de Andreea Raicu, motivul fiind operațiile estetice care au transformat-o în „păpușă de porțelan”, scrie Viva.ro.

Bote a simțit nevoia să intervină în acest conflict al divelor și a încurajat decizia Biancăi de a-și retușa trăsăturile prin diverse intervenții estetice.

Zilele trecute, Andreea Raicu a fost invitată în emisiunea lui Cătălin Măruță, unde a vorbit despre cum s-a acceptat, cu bune și cu rele, dar și despre încrederea în sine, criticând totodată femeile care apelează la bisturiu. Discuția s-a îndreptat către vedetele cu intervenții estetice și a fost menționat și numele Biancăi Drăgușanu.

Totul a pornit de la remarca făcută de Cătălin Măruță, în emisiunea lui: 'Eu mă uit la pozele cu Bianca Drăgușanu, e porțelan toată!'.

Iar Andreea Raicu a menționat că există un trend de uniformizare a chipurilor, de către vedete: 'Nu sunt reale, adică nu mai pare o persoană, pare un robot, o statuie. Nu știu ea, că nu o urmăresc. Dar e acest trend, această uniformizare a chipurilor. Toate arată la fel. Și știi ce este foarte trist? Că privirea este goală'.

Deși nu a fost nominalizată de Andreea Raicu, Bianca Drăgușanu s-a simțit vizată și i-a dat azi o replică acidă, prin intermediul impact.ro:

'Este o expirată. Se leagă de nume care fac raiting, ca să fie băgată în seamă. Bravo, măi, femeie! Invidia ta îmi dă valoare! Mulțumesc, eu te pup și te apreciam, și încă o fac, chiar dacă tu mă ataci. Eu sunt importantă fără să vorbesc despre tine, tu, nu'.

Cătălin Botezatu îi ia apărarea Biancăi Drăgușanu

Acum, Cătălin Botezatu a intervenit și îi ia apărarea Biancăi Drăgușanu, dar își și susține părerea despre operațiile estetice.

„Mie mi se pare firesc ca o femeie să-și facă intervenții, mai mici sau mai mari. Ce să facem, când ești o prezență, o vedetă, să lăsam să se vadă ridurile oribile pe la gură și pe la ochi, în lumina reflectoarelor? Bianca este o femeie care se respectă. Și-a făcut ochi pisicoși, dar mie îmi plac, sunt frumoși.

Trăim în secolul 21, trebuie să ne obișnuim cu operațiile estetice, sunt mulți doctori în lumea asta care fac intervenții chirurgicale. Este timpul să ne oprim din a mai comenta lumea. Dar nu e nimic ieșit din comun, sunt milioane de femei, toate vedetele din străinătate au fața întinsă, Bianca nu face ceva special', a declarat designerul pentru Impact.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Foarte interesante amănunte...

2 ULTIMA ORĂ Un general american anunță că Rusia ia în considerare capitularea în războiul împotriva Ucrainei

3 CTP / „Juriul de la Chișinău a acordat zero puncte României. Ce ziceți de asta?”

4 Aviația tactică a Rusiei a dispărut din Ucraina. De ce oare?

5 Notă internă strict secretă a FSB: Agenții ruși „cred că Putin este bolnav în faza terminală”