Cătălin Predoiu, AUDIAT la DNA

Presedintele PNL Bucuresti, Catalin Predoiu, s-a prezentat miercuri la Directia Nationala Anticoruptie pentru a fi audiat in calitate de martor intr-un dosar de coruptie. La iesirea din sediul DNA, Predoiu le-a spus jurnalistilor ca "Am dat o declaratie de martor in legatura cu aplicarea unei proceduri de desemnare a unui reprezentant al Ministerului Justitiei intr-un grup de lucru interministerial. Aceasta procedura a fost respectata perfect legal de catre Ministerul Justitiei. Alte detalii nu va pot oferi deoarece nu doresc sa prejudiciez mersul anchetei." Potrivit unor surse judiciare citate de Mediafax, Catalin Predoiu a fost audiat ca martor in dosarul ANRP, in care deputatul PNL Ioan Oltean este cercetat pentru luare de mita. Zilele trecute, doi fosti ministri ai Finantelor - Gheorghe Pogea si Sebastian Vladescu - au fost audiati ca martori in acelasi dosar.

Predoiu a explicat pe Facebook de ce a fost la DNA.
 
"Întrucât interesul mass media este ridicat și pentru a lămuri vizita mea de azi la DNA, în calitate de martor, mă văd nevoit să fac următoarele precizări: 

Am fost solicitat azi, de către procurorii anticorupție, să dau detalii în legătură cu aplicarea unei proceduri de desemnare a unui reprezentant al Ministerului Justiției într-un grup de lucru interministerial, în timpul mandatului meu de ministru. Am dat o declarație în calitate de martor în care am precizat că această procedură a fost respectată de către Ministerul Justiției. Procurorul de caz dorea să lămureasca acest aspect și l-am lămurit.

Oricând voi fi solicitat să îmi aduc aportul la înfăptuirea unui act de justiție, voi răspunde prezent.

Îi rog pe simpatizanții și suporterii mei să stea liniștiți. O să-i reprezint ca și până acum, cu demnitate".

Ora 12:47: Catalin Predoiu a parasit sediul DNA. "Am dat o declaratie de martor in legatura cu aplicarea unei proceduri de desemnare a unui reprezentant al Ministerului Justitiei intr-un grup de lucru interministerial. Acaesta procedura a fost respectata perfect legal de catre Ministerul Justitiei. Alte detalii nu va pot oferi deoarece nu doresc sa prejudiciez mersul anchetei. Procurorul de caz dorea sa lamureasca acest aspect si l-am lamurit", le-a spus el jurnalistilor, fara a face alte precizari.

Ora 12:20: Catalin Predoiu este audiat ca martor in dosarul ANRP, in care este cercetat deputatul PNL Ioan Oltean, au declarat surse judiciare citate de Mediafax. Zilele trecute, doi fosti ministri ai Finantelor - Gheorghe Pogea si Sebastian Vladescu - au fost audiati ca martori in acelasi dosar. Ioan Oltean este acuzat ca ar fi intervenit la ANRP pentru despagubirea ilegala a omului de afaceri Mihai Rotaru, de la care ar fi primit mita 600.000 de euro.

Liderul PNL a declarat, la intrarea în DNA, că este citat ca martor, şi că după ce discută cu procurorii va explica şi jurnaliştilor despre ce dosar este vorba.

"Vă promit ca stăm de vorbă când ieşim. Ştiu doar că sunt citat ca martor. Când ies, stăm de vorbă mai mult", a declarat preşedintele PNL Bucureşti înainte de discuţia cu procurorii.

Ştire în curs de actualizare.

 

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Mesajul emoționant al unui român din diaspora, citit de CTP la Digi24: Turul II nu era pentru votul preşedinte…

2 Cum a falsificat PSD deficitul bugetar în ultimii 3 ani. Fraților, nenorociții ăștia ne-au amanetat viitorul!

3 Informație / Dăncilă a urcat în sondaje după ce a înghițit rapid votanții lui Diaconu și Cumpănașu! Alegerea pre…

4 PSD băgase statu-n buzunar! Fata lui Bădălău a încasat de la CNAIR sporuri ilegale de 75% din salariu

5 Încep să „transpire” primele cifre din sondaje. La PSD se mizează totul pe prezența scăzută

recomandări

Te ia DNA: Victor Ponta

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Burgeri în cele mai ciudate ipostaze